Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Opravdu vtipné! Podívejte se na nejhloupější výroky celebrit!

  • Výroky některých celebrit jsou skutečně úsměvné. Zvláště pokud si pletou země a světadíly.
    11. července 2014 | 06:00

    Občas nám to ujede všem a vypustíme ze sebe větu, kterou bychom raději ihned vzali zpět. Některé celebrity jsou ale proslavené svými nepříliš inteligentními výroky. Ve většině případů pak odhalují svoji naprostou neznalost zeměpisu. Proto vás nemůže překvapit, že někteří lidé hledají Japonsko v Africe, nebo netuší, co je hlavním městěm Anglie.

  • Mariah Carey

    Která žena by si nepřála být hubená. Ovšem to, co vypustila z pusy Mariah Carey, by většinu z nás ani nenapadlo... „Kdykoliv vidím v televizi ty chudáky vyhublé děti ze zemí třetího světa, nemůžu se ubránit pláči. Strašně moc bych si přála být také tak hubená, ale samozřejmě bez všech těch much, nemocí a smrti kolem," řekla zpěvačka.
    Mariah Carey
    Autor: Profimedia.cz
  • Paris Hilton

    Slavná dědička by si možná měla osvěžit zeměpis... V jednom rozhovoru, kde s ní novinář hovořil o tom, že musela nejspíš procestovat celý svět, z ní vypadla nezapomenutelná věta. „Ne, nebyla jsem v Anglii... Byla jsem v Londýně," překvapila novináře.
    Paris Hilton ve svých Barbie šatech odhalila víc, než bylo nutné.
    Autor: profimedia.cz
  • Jessica Simpson

    Není nad to si odpočinout při nějakém sportu. Takto odpočívá a sbírá síly spousta lidí, i celebrit. Když se televizní moderátor zeptal Jessici Simpson, jaký je její oblíbený sport, mnohé odpověď překvapila. „Nesportuji. Vlastně ano, chodím nakupovat. To je přeci také pohyb? Hodně toho nachodím a když jsou slevy, tak i naběhám," pochlubila se.
    Zpěvačka měla problémy s váhou, dnes je ale opět kost.
    Autor: Reuters
  • Naomi Campbell

    Není anglická kuchyně, jako anglická kuchyně. Mnozí z nás si pod tím pojmem představí klasické jídlo fish&chips, ovšem Naomi Campbell má o tom své představy. „Miluji anglickou kuchyni. Není nic lepšího, než si dát pořádnou mísu plnou těstovin," nechala se slyšet top modelka. No, my bychom těstoviny zařadili spíše trochu víc na jih, co se kuchyně týče.
    Naomi Campbell
    Autor: Profimedia.cz
  • Britney Spears

    Problémy orientovat se ve světové kuchyni má i někdejší popová princezna, Britney Spears. Ta to má ovšem popletené ještě mnohem více, dle ní totiž leží Japonsko v Africe. „Nikdy mne nelákalo jet do Japonska. Jednoduše z toho důvodu, že nemám ráda ryby. A vím, že zrovna toto jídlo je v celé Africe velmi oblíbené," svěřila se se svými chutěmi.
    Šaty s výraznými vzory jsou aktuální trend.
    Autor: profimedia.cz
  • David Arquette

    Představy o tom, jak vznikl svět, případně jak vypadá Bůh, se různí. Ale herec David Aquertte má svoji představu naprosto jasnou. „Podle mě vypadá Bůh jako velký vibrátor. Je to totiž pulsující síla neuvěřitelné energie," proshlásil.
    David Arquette s přítelkyní.
    Autor: Profimedia.cz
  • Christina Aquilera

    Sexy zpěvačka si chtěla udělat výlet na filmový festival ve Francii v Cannes. Ovšem těžko říct, jestli vůbec tušila, kam že se to vůbec chystá. „Kdeže se letos koná ten festival v Cannes?" A kdo ví, jestli vůbec tuší, co je to film... 
    Christina Aguilera vyhrála svůj boj s těhotenskými kily. Dnes je z ní zase super kočka.
    Autor: profimedia

Autor: red
Diskuse ke článku
.