Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Cameron Diaz má nového chlapa! Podědila ho po Paris Hilton!

10. června 2014 | 14:00

Herečka Cameron Diaz se netajila tím, že je dlouhou dobu bez chlapa! Dokonce říkala, že si to patřičně užívá. Teď má však nový úlovek, potetovaného kytaristu, který randil s hotelovou dědičkou Paris Hilton. Vypadají trošku jako kráska a zvíře, nemyslíte?

Kráska a zvíře

Novým vyvoleným krásné Cameron Diaz není nikdo jiný, než kytarista a frontman punkrockové kapely Good Charlotte, Benji Madden (35). Čerstvě zamilovaný pár spolu tráví téměř veškerý volný čas. Úplně nejraději prý společně chodí do posilovny.

Benji se svou bývalkou Paris Hilton.
Autor: profimedia.cz

Sukničkář

Cameron to však s Benjim nebude mít úplně jednoduché, protože je známo, že má slabost pro krásné ženy a slovo "věrnost" je mu poměrně vzdálené. Co se týče slavných románků, nemají si co vyčítat. Cameron randila například s Jaredem Letem, Mattem Damonem či Justinem Timberlakem. Benji byl dokonce zasnoubený s herečkou Sophií Monk, kterou později opustil kvůli milionářce Paris Hilton.

Že by se oba rozhodli konečně usadit? Možná se Benji inspiroval u svého dvojčete, Joela, který se v roce 2010 oženil s herečkou a módní návrhářkou Nicole Richie a má s ní dva syny.