Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trendy účesy podle vévodkyně Kate: Zvládnete je i vy!

  • Kate Middleton si potrpí na přirozené a jednoduché účesy.
    25. května 2014 | 06:00

    Od doby, co se Kate stala partnerkou a později manželkou prince Williama, je z ní módní ikona, ke které vzhlíží téměř každá žena. Nás nejvíce baví její jednoduché a elegantní účesy, které si zvládne každá žena vytvořit sama doma. Poradíme vám, jak na ně!

  • Elegantní culík

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz
    Vždy usměvavá vévodkyně Kate se minulý týden blýskla v bleděmodrém kabátku od Alexandera McQueena, ke kterému si učesala elegantní culík. Ten si hravě vykouzlíte i vy sama doma před zrcadlem.

    Postup

    Nejdříve si důkladně pročešte vlasy, aby byly dokonale lesklé a nevytvářely nevzhledné hrbolky. Poté hřebenem oddělte část vlasů těsně nad krkem a zbylé pomalu pročesávejte, jako když češete culík. Připravte si tenkou, nejlépe průhlednou gumičku a culík upevněte. Dále culík rozdělte zhruba na 4-5 částí podle toho, jak máte husté vlasy a každý pramen natočte kulmou. dejte si pozor, ať všechny části točíte na stejnou stranu, aby byl výsledný efekt dokonalý. Nakonec vezměte volnou, spodní část vlasů, omotejte ji kolem gumičky a zafixujte tenkými sponkami v barvě vlasů.

  • Sepnuté vlasy

    Catherine se v rolí vévodkyně cítí perfektně
    Autor: EPA, Reuters, ČTK, Profimedia.cz
    Vévodkyně Kate si velmi často potrpí na žensky sepnuté vlasy s natočenými konci, které ve finále ozdobí luxusním kloboučkem.

    Postup

    Vlasy nejprve vyžehlete nebo vyfoukejte přes kulatý kartáč, aby byly dokonale rovné. Poté je rozdělte zhruba na pět částí a konce každé z nich natočte kulmou. Nakonec vezměte z zleva i zprava pramen vlasů a vzadu je sepněte sponkami v. Dle příležitosti a typu outfitu můžete spoj pramínku odzdobit umělou květinou, mašlí nebo blýskavou sponou.

  • Přirozené vlny

    Vévodkyně Kate se poprvé od skandálu s nahými fotkami ukázala na veřejnosti a zářila úsměvem
    Autor: profimedia
    Vévodkyně Kate nejčastěji sází na přirozenost, proto ji nejčastěji můžeme vidět s rozpuštěnými, lehce zvlněnými vlasy. Tento jednoduchý účes si zamilovaly ženy po celém světě.

    Postup

    V první fázi vlasy opět nejprve vyžehlete dohladka a pěšinku posuňte lehce na libovolnou stranu. Poté do vlasů vetřete termoochranný přípravek, opět je rozdělte zhruba na 5 částí a pomocí kulmy natočte. Vždy točte vlasy směrem ven, opačně byste docílily účesu alá 30. léta. Lokny lehce prohrábněte prsty, nikdy nerozčesávejte, protože byste porušily jejich strukturu. Nakonec celý účes zafixujte lakem na vlasy.

Diskuse ke článku
.