Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kate Winslet (38) stále věří na pravou lásku!

Kate teď natáčí seriálové drama Mildred Pierce
31. března 2014 | 16:00

Přestože byla oscarová herečka Kate Winslet třikrát vdaná a její tři děti mají každý jiného otce, prohlásila, že věří v pravou lásku. Co ji vede k tomu, že i přes neúspěchy v osobním životě je stále romantičkou?

"Pravá láska přijde vždy, když to nejméně čekáte," prozradila oblíbená herečka Kate Winslet, se kterou se život příliš nemazlil. Její první velkou láskou byl herec a scénárista Stephen Tredre, který tragicky zemřel. Aby se herečka mohla zúčastnit jeho pohřbu, nešla na losangelskou slavnostní premiéru megafilmu Titanic.

Kate Winslet získala cenu za seriál Mildred Pierce
Autor: EPA, Reuters, ČTK

Svatba střídá svatbu

V roce 1998 se provdala za režiséra Jima Threapletona, se kterým má dceru Miu Honey (13). Po třech letech se pár rozvedl. Zanedlouho Kate potkala Sama Mendese, o dva roky později si ho vzala a narodil se jim syn Joe (10). Harmonický vztah se po osmi letech proměnil ve stereotyp a přišel další bolestivý rozvod.

V prosinci roku 2012 se Kate potřetí provdala. Vyvoleným se stal Ned Rocknroll, synovec miliardáře Richarda Brandsona. Rok po svatbě se jim narodil syn Bear. Herečka věří, že konečně našla lásku svého života. "Moji rodiče jsou manželé neuvěřitelných čtyřicet let a stále jim to perfektně klape. Hlavně díky nim věřím, že osudová láska prostě existuje," prozradila věčná romantička Kate.