Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Proč jsou sportovci sexy? Podívejte se na nejhezčí olympioniky!

  • Sportovci jsou sexy!
    18. února 2014 | 12:00

    Proč jsou vrcholoví sportovci tak sexy? Jistě za to z části mohou jejich vypracovaná těla a tučná konta, ale hlavním důvodem je to, že reprezentují svou zemi a dělají jí dobré jméno ve světě. Mnohdy také riskují vlastní zdraví a musejí přetrpět velké bolesti, ale na oplátku dostávájí potlesk, uznání a důvěru. To je to, proč sportovce tak moc obdivujeme. 

  • Martin Fourcade (25)

    Olympijské hry
    Autor: profimedia.cz
    Mladý Francouz patří mezi nejpohlednější biatlonisty. Snědá pleť a nevinný pohled dostává do kolen ženy po celém světě. A co víc? Martin na olympijských hrách v Soči získal již dvě zlaté medaile. 
  • Dario Cologna (27)

    Švýcarský reprezentant v běhu na lyžích sklízí úspěchy především díky své univerzálnosti. Kvalitní výkony odvádí ve všech disciplínách - je rychlý sprinter i výborný vytrvalec. Možná proto už pro svou zemi vybojoval dvě zlaté medaile a stal se národním hrdinou a "miláčkem".

    Olympijské hry
    Autor: profimedia.cz
  • Kamil Stoch (26)

    Olympijské hry
    Autor: profimedia.cz
    Polský skokan na lyžích klame drobnou postavou a vzhledem nevinného chlapce. Přitom to v Soči všem pořádně natřel, když ovládl střední i velký skokanský můstek a nechal za sebou hvězdy první velikosti.
  • Johan Olsson (33)

    Švédský reprezentant v běhu na lyžích startoval již čtyřikrát na mistrovství světa a na třech zimních olympiádách. Ze zimních her ve Vancouveru si tenhle sympaťák ovdvezl tři medaile, o čtyři roky později v Sochi se může pochlubit dvěma - jednou zlatou a druhou stříbrnou. Stejné skóre má i jeho švédský "kolega" Marcus Hellner.

    Olympijské hry
    Autor: profimedia.cz

  • Michel Mulder (27)

    Olympijské hry
    Autor: profimedia.cz
    Sympatický blonďák reprezentuje Holandsko v rychlobruslení. Na Zimních olympijských hrách v Soči vybojoval dvě medaile. Na dráze 500 metrů byl neporazitelný a na 1000 metrech získal bronz.
  • Česká hokejová reprezentace

    Mezi sportovce s nejvíce sexy těly patří bezpochyby hokejisté. A náš národní tým je složený ze samých fešáků. Je vaším favoritem zkušený Petr Nedvěd, legendární Jaromír Jágr nebo mladý brankář Ondřej Pavelec? Nezapomeňte dnes večer fandit našemu týmu v boji o čtvrtfinále, který svedou se slovenskými bratry.

    Olympijské hry
    Autor: profimedia.cz
     

Diskuse ke článku
.