Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Paris Hilton oslavila své 33 narozeniny. Bez kalhotek!

17. února 2014 | 11:00

Kristova léta oslavila profesionální party girl, rádoby zpěvačka a dědička slavného hotelového impéria ve velkém stylu. Jak jinak. Růžový model, který si na oslavu vzala, už byl ale rozhodně trošku mimo.

Jako princezna?

Paris na svoji oslavu dorazila doslova v Barbie stylu. Dlouhé růžové šaty s hlubokým výstřihem a rozevlátou sukní, z dílny mladičké izraelské módní návrhářky Alon Livne, doplnila vysoko vyčesanými vlasy a diamantovou korunkou.

Sama Paris se pak na svém twitterovém účtu i na instagramu na adresu šatů nadšeně svěřila: "Zbožňuji své nádherné narozeninové šaty. Děkuji Alon Livne! Cítím se doslova jako princezna." A samozřejmě komentáře doplnila i fotkami sebe samotné.

To už je moc, Paris!

Paris Hilton ve svých Barbie šatech odhalila víc, než bylo nutné.
Autor: profimedia.cz

Problémem ovšem bylo, že přestože se slavná dědička jako princezna cítila, například britská královská rodina by ji v tomto modelu na čaj o páté rozhodně nepozvala.

Jinak překrásné šaty totiž odhalovaly mnohem víc, než by bylo vhodné. A to i navzdory dokonalé figuře, kterou Paris bezesporu má.

Paris Hilton ve svých Barbie šatech odhalila víc, než bylo nutné.
Autor: profimedia.cz
Při pózování fotografům Paris odtajnila, že šaty s prostřihy až po boky rozhodně nejdou dohromady se spodním prádlem. Třiatřicetiletá Barbie tak všem s hrdostí ukázala neopálenou šňůrku svých bikin a profil nahého pozadí.

To jediné, co tak dělilo objektivy fotoaparátů od jejího obnaženého klína, byl úzký pruh jemné látky, který se samozřejmě nechoval zrovna poslušně. Doufejme, že k dalším narozeninám Paris někdo daruje trošku víc dospělosti a soudnosti. Nebo alespoň o fous kratší rozparky

Autor: brig, brig