Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pravá tvář topmodelek: Kruhy pod očima, mastná pleť a akné!

  • Krása je opravdu pomíjivá. Příkladem jsou modelky, které na mole září a bez make-upu vypadají úplně obyčejně.
    18. září 2013 | 07:00

    Mnoho dívek i žen z celého světa k nim vzhlíží, ony přitom po odstranění několikahodinové práce vizážisty vypadají úplně obyčejně. Ano, máme na mysli modelky, které svým tělem a "krásou" vydělávají miliony.

  • Tyra Banks (39)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Čokoládová topmodelka fotila pro magazíny Vogue, Harper´s Bazaar nebo třeba Cosmopolitan. Kdo očekává, je Tyra i ve svém volnu neodolatelnou kráskou, je na omylu. Modelka má bez make-upu kruhy pod očima, potýká se se ztrátou vlasů a její domácí fotografie by majitelům módních časopisů nejspíš způsobila infarkt.
  • Alessandra Ambrosio (32)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Brazilská topmodelka patří mezi nejlepší ve své branži. Už nějaký ten pátek je andílkem luxusní značky spodního prádla Victoria´s Secret. Když si ovšem vyrazí ve svém volnu ven, je k nepoznání. Mastné vlasy, odrostlý melír, opuchlé oči a nezdravá barva pleti.
  • Adriana Lima (32)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Tato brazilská modelka se proslavila především spoluprací s Victoria´s Secret. Na mole a fotografích působí jako prototyp dokonalé ženy, ale ani ona není bez chybičky. S velkou vášní chodí pravidelně do fitcentra, kde maká do absolutního vyčerpání, proto je pochopitelná absence make-upu. Nikdo by ovšem podle fotografie neřekl, že zpocená dívka je světoznámou topmodelkou.
  • Cara Delevingne (21)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Britská modelka se objevila jako blesk z čistého nebe. Její neobyčejný půvab láká ke spolupráci desítky módních značek. Ovšem, když pařmenka Cara vyrazí na večírek, kde kdo by si ji mohl splést se členem chlapecké kapely.
  • Kate Moss (39)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Stálice světového modelingu je považována za jednu z nejkrásnějších a nejúspěšnějších modelek historie. Drogová minulost se na jejím celkovém vzhledu podepsala a bez dostatku líčidel vypadá minimálně o deset let starší.
  • Estella Warren (34)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Kanadská modelka se nejvíce proslavila reklamním spotem na Chanel č. 5, v němž hrála Červenou Karkulku. Povolání modelky ani pohádkové peníze jí nestačily, a proto se rozhodla věnovat herectví. Zahrála si ve filmu Planeta Opic a objevila se po boku Sylvestera Stalloneho ve filmu Formule. Maskéři a vizážisté s ní mají zřejmě hodně práce, protože ve skutečnosti opravdu příliš krásná není.

Diskuse ke článku
.