Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Idoly seriálu První republika: Který hrdina je nejkrásnější?

  • 1. února 2014 | 06:00

    Seriál První republika přinese divákům spoustu zvratů, napětí, dobových kostýmů, krásných žen i mužů. My se dnes zaměříme na seriálové hrdiny, kteří nás okouzlily svým šarmem.

  • Ján Koleník alias Vladimír Valenta

    Slovenská seriálová hvězda Ján Koleník hraje v První republice Vladimíra Valentu, legionáře, který si otevře vlastní módní salón a na vlastní pěst začne vyšetřovat záhadné zmizení manželů Léblových. Postava Vladimíra je prototypem romanticky založeného muže se smyslem pro spravedlnost.

    Je vaším nejoblíbenějším hrdinou Vladimír Valenta?
    Autor: Česká televize

    Manželkou Vladimíra Valenty se v průběhu seriálu stane Magdaléna Valentová-Škvorová v podání krásné herečky Veroniky Nové. Jeho první a také zřejmě jedinou pravou láskou je ovšem Klára Valentová (Markéta Častvaj), která se ovšem provdala za Vladimírova bratra Jaroslava.

  • Robert Urban alias Freddy Valenta

    ...
    Autor: Česká televize
    Divadelní herec a tanečník Robert Urban hraje v První republice mladšího bratra Vladimíra a Jaroslava Valentových, Freddyho Valentu. Ten žije bohémským životem a odmítá pracovat. Na druhou stranu má velmi dobré srdce a na svou rodinu nedá dopustit.
  • Viktor Dvořák alias Kryštof Lébl

    Divadelní herec Viktor Dvořák v seriálu hraje Kryštofa Lébla, bratra Kláry Valentové (Markéta Častvaj), který bydlí od zmizení svých rodičů s rodinou Valentových. Kryštof má sociální cítění a velkou snahu pomáhat těm, kteří to potřebují. Také se za každou cenu snaží najít spravedlnost.

    ...
    Autor: Česká televize
  • Jiří Vyorálek alias Jaroslav Valenta

    Herce Jiřího Vyorálka můžeme v seriálu vidět jako Jaroslava Valentu, manžela Kláry Valentové. Je velice pragmatický a má vynikající smysl pro "byznys". Jediné nad čím ve svém životě nemá kontrolu, je láska. Bojí se, že jeho manželka stále miluje jeho bratra Vladimíra.

    ...
    Autor: Česká televize
  • Petr Vondráček alias Rudolf Toman

    Ve vedlejší roli se objeví v První republice i Petr Vondráček jako četník Rudolf Toman. Díky svému šarmu má velký úspěch u žen. Která ze seriálových postav mu asi podlehne?

    V seriálu si zahraje i sympatický Petr Vondráček
    Autor: Archiv České televize

Diskuse ke článku
.