Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Madonna má zase průšvih: Třináctiletému synovi dává alkohol

7. ledna 2014 | 15:00

Madonna je známá svými extrémistickými sklony a to ať už jde o nahotu, výrazné kostýmy nebo vyjadřování vlastních názorů, ovšem tentokrát se na ní snesla vlna nevole veřejnosti kvůli jejímu synovi Roccovi.

Popová hvězda totiž na instagram vystavila fotografii, na které je její třináctiletý syn Rocco, společně s kamarády vrstevníky a každý z nich drží v ruce láhev tvrdého alkoholu. Madonna k této fotografii přidala komentář, který zněl: „Párty začíná, tak pojď 2014!“

V Americe je legální konzumovat alkohol až od dvaceti jednoho roku věku, a tak se zpěvačka dočkala velké kritiky. Fotografie si vysloužila více než třináct set komentářů a většina z nich nebyla zrovna lichotivá. Je těžké vyrůstat v rodině takové hvězdy, protože mediální tlak je někdy nesnesitelný. Často se pak stává, že právě děti celebrit propadají závislostem a to nejen na alkoholu.

Madonna ráda působí vyzývavě.
Autor: Instagram

Madonně nezbylo samozřejmě nic jiného, než na záplavu kritiky zareagovat. K celé věci se vyjádřila takto: „Nikdo z nich nepil, jen jsme si dělali legraci. Všichni se uklidněte, kde je váš smysl pro humor. Nezačínejte nový rok kritizováním!“ Je evidentní, že americká veřejnost nesdílí její smysl pro humor.