Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Alyssa Milano odráží ostré útoky na své poporodní křivky

3. ledna 2014 | 10:30

Některým ženám se s poporodními kily bojuje hůř a jiné ani nevědí co to je. Hvězdy to mají ještě mnohem těžší, protože jsou pod neustálým, velice přísným dohledem veřejnosti a jak se ukazuje, ani kolegové z branže nejsou nijak loajální. Své by o tom mohla vykládat také krásná čarodějka Alyssa Milano.

Do jejích křivek se totiž drsně pustil herecký kolega Jay Mohr, který se proslavil především jako komik. Tentokrát ovšem pustil svou pusu na špacír trochu špatným směrem. V rádiovém vysílání si dělal opravdu drsnou legraci z toho, že Alyssa by rozhodně měla nosit stahovací prádlo, protože na jejím pupku je nepřehlédnutelné, že měla dítě. 

Jak zvládnout urážku stylově!

Jay Mohr
Autor: shutterstock
Jednačtyřicetiletá Alyssa má děti dokonce dvě a celou tuhle záležitost okomentovala na sociální síti. Napsala, že je jí líto, že se do ní musel takovýmhle způsobem trefovat, což je úplně nad hvězdy jasné, neboť každá žena je citlivá na téma přebytečných kil. Milano to ovšem zvládla s velkou grácií a popřála mu vše nejlepší do nového roku a pozdravovala jeho krásnou manželku. 

Pobouřená veřejnost

Na jeho výroky reagovala pobouřeně také veřejnost, která sice chápe, že je komik a že pokud tvrdí, že to byla legrace, tak se nesetkala s porozuměním. Dar života a následky, které to má na postavách matek jsou holt svaté. Příště bude volit témata mnohem obezřetněji.