Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Šok! Sexuální tajemství odhalena: Slavní si potrpí na onanii a sado-maso

  • Co mají slavní rádi v posteli a kdy přišli o panenství? Svěřili se se vším!
    22. listopadu 2013 | 13:00

    Většina celebrit si úzkostlivě střeží vlastní soukromí - nebo to alespoň rády tvrdí. Když ale zmizí z výsluní a potřebují se dostat zpátky, nebo není poblíž agent, který by je zkrotil. Dokážou si i slavní pustit pusu na špacír. Jaké pikantnosti na sebe práskli?

  • Rihanna

    Rihanna
    Autor: profimedia.cz
    Zlobivá zpěvačka žádná tajemství nemá, nebo je prostě nedokáže udržet. Díky její prořízlé puse tak už víme, že sado-maso hrátky jí rozhodně nejsou cizí:

    "Jsem ráda submisivní a zbožňuju, když mi partner sváže a pořádně mi naplácá. Rákoska je báječná, ale mám radši, když je sex spontánní, takže pořádný výprask rukou je něco, čím mě vážně dostane.", takže kdybyste Rihannu někdy potkali, víte jak na to.

  • Heidi Klum

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz
    U Oprah prozradí svá největší tajemství prostě každý, včetně topmodelky Heidi Klum. Ta se totiž svěřila, že na bývalém manželovi Sealovi jí neimponoval jeho vzhled, povaha nebo hudební nadání, ale délka penisu.

    "Poprvé jsem ho potkala v lobby new yorského hotelu. Seděla jsem tam, on se zrovna vrátil z posilovny a sedl si do křesla naproti mě. a protože měl kraťasy, viděla jsem tak naprosto všechno. A jediné, co jsem si při tom pohledu říkala bylo prostě wow!", svěřuje se zdánlivě křehká blondýnka.

  • Robert Downey jr.

    Robert Downey jr.
    Autor: Profimedia.cz
    Před tím, než Robert Downey jr. potkal svoji životní lásku a manželku Susan Levine, trpěl velmi silnou sebeláskou. Žádná z žen které poznal totiž nemohla konkurovat jeho penisu.

    "Byl jsem doslova posedlý onanií. Dělal jsem to pořád a s neutuchajícím nadšením. Ale ani v nejmenším toho nelituju. Říkám si, že jsem ten orgán využil opravdu na maximum a stálo to za to." No, děkujeme že to víme, Roberte.

  • Megan Fox

    Megan Fox
    Autor: profimedia.cz
    Ačkoliv Megan vehementně popírá, že by byla lesbička, její první sexuální zkušenosti se podezřele motaly kolem něžnějšího pohlaví. V pubertě byla krásná herečka prý bláznivě zamilovaná do ruské striptérky a když se v osmnácti přestěhovala do Los Angeles, začala žít s další striptérkou jménem Nikita.

    Jestli jde o sexuální atraktivitu ke všem ženám, nebo má Megan Fox zvláštní slabost pouze pro tanečnice z východu, to už hvězda Transformers neupřesnila.

  • Beyonce

    Beyoncé
    Autor: profimedia.cz
    Dokud dělal Beyoncé Knowles agenta její otec Mathew, nedostalo se na veřejnost nic z jejího úzkostlivě střeženého soukromí. Aby ale Beyoncé dokázala, že už je velká holka, svého otce vyhodila a odtajnila pikantní detaily svého intimního života.

    "Nikdy nebuďte pro muže předvídatelná. Měňte styl, účes i oblečení. Nebojte se být někým úplně jiným. Já například miluju, když pustím nějakou rychlou hudbu, obleču se do podvazků a pořádně vysokých jehel a pak to rozjedeme." Co tomu asi řekl tatínek?

  • George Clooney

    George Clooney
    Autor: EPA
    George patří mezi největší proutníky šoubyznysu, ale jeho ztráta panictví příliš šokující nebyla. Pro časopis Rolling Stone prozradil, že o věneček přišel v šestnácti a dodnes lituje toho že se sexem začal tak brzy.

    Svůj první orgasmus ale Clooney zažil mnohem, mnohem dříve a nebylo to v posteli, ale při hodině tělocviku. "Bylo mi asi šest let, šplhal jsem na laně, dostal se až na vrchol a pak to přišlo.", popisuje herec "Samozřejmě ze mě nic nevystříklo, ale všechno ostatní tam bylo - chvění, mrazení a myšlenka na to, jak božský je to pocit!" Že by tohle bylo tím pravým důvodem, proč nemůže George navázat trvalý vztah?

  • Angelina Jolie

    Angelina Jolie
    Autor: EPA, Reuters
    Angie se jako puberťačka s ničím moc nepárala a nejinak tomu bylo i v oblasti sexu. Svůj první sex zažila ve čtrnácti letech s přítelem, se kterým v té době žila! A navíc si ho uměla pěkně okořenit. Když byli totiž v nejlepším, chtěla mu být ještě blíž, což podle jejích slov znamenalo popadnout nůž a říznout ho. Orgasmu prý Angelina dosáhla v okamžiku, kdy on ji na oplátku řízl také.

    V jiném rozhovoru se zase krásná herečka svěřila, že má ráda, když je partner pořádně dominantní: "Cítím se tak v bezpečí a navíc mě to opravdu hodně rajcuje!". No, vypadá to, že Brad to v posteli musí pořádně rozjíždět.

  • Janet Jackson

    Janet Jackson
    Autor: Profimedia.cz
    Někdo rád nakupuje boty, jiný má slabost pro oblečení. Janet Jackson však miluje nákupy sexuálních pomůcek. A k nájezdům na sexshopy dokonce nutí své bodyguardy. Sama se považuje na expertku v oblasti hraček pro dospělé a nejraději jimi obdarovává své blízké.

    "Miluju nakupovat je pro své přítelkyně. Nejčastěji jim dávám vibrátory se všemi těmi udělátky na klitoris. Protože když jste na turné, nebo na pracovní cestě, nic vám nepřijde tak vhod jako pořádný vibrátor.", nechala se Janet slyšet s hrdostí v hlase.

  • Ashton Kutcher

    Ashton Kutcher
    Autor: profimedia.cz
    Od Demi Moore už víme, že Ashton nebyl přírodou příliš obdařen. A jak to vypadá, s malým kašpárkem ani neumí zahrát velké divadlo. Ačkoliv nechápeme, proč se k něčemu takovému přiznává, svěřil se Kutcher se svým prvním sexuálním zážitkem:

    "Poprvé jsem měl sex v patnácti a bylo to neskutečně trapné. Trvalo to asi tak  asi tak dvě vteřiny než jsem se udělal. Tu slečnu jsem viděl poprvé a naposledy v životě a bojím se, že si to moc neužila." S ohledem na Milu Kunis tak doufáme, že od té doby se Kutcher něčemu přiučil.

Autor: brig
Diskuse ke článku
.