Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Rozzuřená Cynthia Nixon: Kam se poděla svůdná zrzka ze Sexu ve městě

15. října 2013 | 14:00

Herečka Cynthia Nixon (48) se proslavila rolí právničky Mirandy Hobbsové v seriálu Sex ve městě. Jejím sexy rolím ale odzvonilo, v nové americké komedii se totiž bude pěkně nepříjemně ksichtit. Dokonce tak, že kdybychom jí na ulici potkali, raději přejdeme na druhou stranu.

Vztyčený prostředníček

Cynthia umí doslova zabíjet pohledem, a když k tomu ještě přidá vztyčený prostředníček bál by se jí i Nebojsa. Tentokrát jej ale herečka nevztyčila na někoho, kdo by urážel její lesbickou orientaci se kterou se nijak netají, ale ukázala jej při natáčení svého nového snímku Life itself. Doufejme, že se takhle netváří po ránu na svou manželku Christine Marinoni (46), kterou si loni vzala po osmileté známosti.

Cynthia Nixon se dokáže pěkně zaksichtit
Autor: Profimedia.cz
Sexy vzhled je ten tam

Herečka, jíž role v kultovním seriálu Sex ve městě obstarala celoživotní slávu, nyní natáčí komedii, ve které se objeví po boku Morgana Freemana a Diane Keaton. Cynthia přijala roli realitní makléřky a neteře Diane Keaton a jak je z fotek z placu vidět, nebude se jednat o žádnou sexy kočku, ale naopak o ženskou od rány.