Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Módní ikona Beckham šokuje! Dcera (2) mi radí, co si mám obléct

24. září 2013 | 12:40

I když svět Victorii Beckham (39) "pasoval" na módní ikonou a navíc je stále uznávanější módní návrhářkou, oblečení jí schvaluje její dvouletá dcera, roztomilá všetečka Harper Seven.

"Harper má svůj názor. Když sa chystám večer jít ven a scházím dolů po schodech, podívá se na mě a řekne: 'Opravdu krásne šaty, mami.' nebo 'Máš pěknou kabelku.'," prozradila nedávno Victoria v rozhovoru pro anglický web Femalefirst.

Harper, která prý podědila spoustu vlastností svého otce, fotbalové hvězdy Davida Beckhama (38), je prý pěkná divoška. Už teď řádí na hřišti víc, než její bratři, Brooklyn (14) a Romeo (10) a Cruz, (8).

"Harper je velmi dívčí, ale stejně tak má ráda, když se může prohánět s tátou a brášky ve fotbalovém tričku a kopačkách," dodala Victoria, která kvůli svému vysokému pracovnímu vytížení nechává vytouženou dcerku často na hlídání otci. Milující David si ale rozhodně nestěžuje.

Victoria Beckham a její benjamínek Harper Seven.
Autor: profimedia.cz

"Zkombinovat práci s rodinou je někdy opravdu těžké. Jsem často ve složité situaci, ale to znají všechny pracující matky. Moja rodina je mojí prioritou, ale svou práci miluju," prohlásila Victoria.

Outfity bývalé zpěvačky se od doby, kdy jako Posh Spice poskakovala s dívčí skupinou Spice Girls na pódiu, hodně změnily. Její šatník se teď vyznačuje značnou elegantností a určitou upjatostí, která je v posledních letech pro Victorii typická.