Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Milující táta David Beckham: S Harper dováděli na baseballu

29. srpna 2013 | 11:30

Společné chvíle jsou pro ně vzácností. Fotbalista David Beckham (38) tráví většinou čas jen se svými syny. Tentokrát ale udělal výjimku. Na baseball vyrazil i se svojí roztomilou dcerou Harper (2). A oba si to užili.

I když se může zdát, že je osmatřicetiletý sportovec David Beckham hodně zaneprázdněný, na své děti si najde čas vždycky. Na sportovní zápasy dřív sice chodil hlavně se svými syny, Brooklynem, Romeem a Cruzem, ale v poslední době nenechává doma ani nejmladší ratolest, roztomilou Harper Seven, která nedávno oslavila druhé narozeniny.

"Mít dceru je něco úplně jiného! Neříkám, že ji mám raději než kluky, ale ti jsou přece jen samostatnější," prohlásil nedávno pyšný otec. Ze společných fotografií je ale znát, že je na svou dcerku opravdu hrdý a miluje ji celou svou duší.

Rozněžnělý David s milovanou Harper v náručí.
Autor: profimedia.cz

V úterý si společně vyrazili na baseballový zápas mezi Chicago Cubs a Los Angeles Dodgers a báječně si to užili. Věčně zamračenou Victorii naštěstí nechali doma. David toho sice ze zápasu svého oblíbeného klubu příliš neviděl, o to víc se ale upevnilo jeho pouto k malé Harper.

Nikoho asi nepřekvapí, že roztomilou "cácorku" baseballový zápas příliš nezaujal. Veškerou pozornost proto obrátila na tatínka. A ten se vůbec nebránil. Naopak! S dcerkou blbnul, smál se a tomu, co se děje na hřišti, nevěnoval žádnou pozornost.

Harper si tak společné chvíle s tatínkem náležitě vychutnala. Nejdřív se jí nezdálo, jak si táta oblékl čepici a otočila mu jí kšiltem dozadu a pak usoudila, že musí být určitě hladový. Rozhodla se ho proto nakrmit svými bonbónky. Nakonec mu do pusy nasypala celý pytlík. David se jen smál a spokojeně žvýkal. Zkrátka milující otec...