Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Nejpodivnější diety celebrit: Dětská výživa i sušená placenta!

1. května 2013 | 06:00

Celebrity to nemají lehké. Aby byly úspěšné. musí být štíhlé, krásné, stylové - prostě bezchybné. Právě pro štíhlou figuru jsou některé z nich ochotné podstoupit často i šílené sebetrýznění. Tohle jsou některé z nejúchylnějších diet slavných!

Gwyneth Paltrow (40)

Krásná herečka je známá jako chronická dietářka. Jednou například hubla tak, že si po 21 dní povolila jediné jídlo denně. Její oblíbené menu ale vypadá takhle: ráno po cvičení sklenice kapustového džusu, k obědu nízkokalorická plněná tortilla, k večeři kapustovo-krůtí polévka.

Jennifer Aniston (44)

Za perfektní postavou seriálové Rachel je spousta dřiny v posilovně, ale i drsné diety. Třeba ta od trenérky Tracy Anderson, založená na dětské výživě. Ano, čtete správně: jediné, co je povolené, jsou přesnídávky. Slané, sladké, dokonce i čokoládové pyré. Jen žádná pevná strava.

Anne Hathaway (30)

Pro roli Fantiny v muzikálu Bídnici musela už tak štíhlá herečka shodit dvanáct kilo. Nasadila proto téměř anorektický režim, při kterém směla přijmout jen 500 kalorií denně: jedla například neochucenou ovesnou kaši nebo listový salát. Tohle doma nezkoušejte!

Christina Aguilera (32)

Zpěvačka je známá velkými výkyvy váhy. V jednom ze svých "hubených období" držela tzv. barevnou dietu - každý den v týdnu mohla jíst jen pokrmy určité barvy. Lentilky se prý nepočítaly...

January Jones
Autor: ČTK, Profimedia.cz

January Jones (35)

Herečka a modelka shazovala kila po porodu syna Xandera dosti originálním způsobem: svou vlastní placentu nechala usušit, nadrtit a zatavit do kapslí. Ty pak poctivě polykala jako součást zdravého jídelníčku.

Elizabeth Hurley (47)

Britská topmodelka a příležitostná herečka vypadá stále úchvatně - ale není to zadarmo. Mimo jiné přísahá na řeřichovou polévku, která nemá skoro žádné kalorie, ale dokáže zasytit. Elizabeth jí pije až šest hrnků denně!

Autor: mab