Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

To byl tanec! Čvančarová a Kostková to na parketu roztočily

19. prosince 2012 | 06:00

Jako uragán řádily obě krásné herečky na parketu nové Tančírny Petra Čadka. Tereza Kostková (36) předvedla se svým moderátorským partnerem Markem Ebenem (55) smyslné tango a Jitka Čvančarová (34) zazářila při romantickém sólu s manželem Petrem Čadkem (33).

Na akci, která se konala k příležitosti otevření nové TANČÍRNY Petra Čadka, se sešla celá řada hvězd. Moderátory byli Ondřej Brzobohatý a Jitka Čvančarová. Kmotrovství rádi přijali Tereza Kostková a Marek Eben. A mezitím co mnozí po pravém šampaňském toužebně pokukovali, kmotři s ním pokřtili taneční parket.

„I přesto, že jsem byl hlavním trenérem několika tanečních škol v Česku, vždycky jsem tajně snil o tom, že budu mít vlastní taneční studio. A ač tomu stále trochu nevěřím, povedlo se! Mám o to větší radost, že mě k realizaci přivedlo narození mé dcery,“ říká Petr Čadek a dodává: „Strašně se těším, až tam bude běhat a dělat s tátou první taneční krůčky.“

Tereze Kostkové to moc slušelo
Autor: Roman Souček/Paparazzi
Nové designové taneční studio nemá v Čechách obdoby. Kromě třech tanečních sálů, kavárny, dětského koutku, fantastického zázemí a výjimečného stylu, ve kterém je TANČÍRNA postavena, se budou moci i začátečníci učit od opravdových profesionálů. Kurzy budou vypisovány tak, aby byl v hodině dostatečný prostor věnovat se jednotlivým klientům co nejintenzivněji a aby se každý za rozumnou cenu opravdu něco naučil. Skoro polovina kurzů bude jen pro děti.

„Petr Čadek je výborný tanečník, ale také talentovaný choreograf a výtečný učitel. Letos jsem si jeho schopností užil hned několikrát. Jednak jsme spolu připravovali třínohý tanec pro pořad „Možná přijde i charita“ a pak také vytvářel choreografii našeho společného tanga s Terezou Kostkovou ve StarDance. Mohu ho zájemcům o tanec jen vřele doporučit. Když to vydržel se mnou, bude mít trpělivost s každým,“ prozradil nám Marek Eben, kterému společnost dělala jeho manželka Markéta Fišerová (52), která je již léta upoutaná na invalidní vozík a pes Zub.

Jedním z vrcholů a překvapením večera byla narozeninová oslava Marka Ebena a Kateřiny Baďurové. Nechyběl dort, gratulace a následné sólo tance oslavenců.
Autor: Tančírna Petra Čadka
Jedním z vrcholů a překvapením večera byla narozeninová oslava Marka Ebena a Kateřiny Baďurové. Nechyběl dort, gratulace a následné sólo tance oslavenců.

Křest a s ním spojenou zábavu, která se nesla nejen v tanečním duchu, si nenechali ujít ani Berenika Kohoutová, Roman Vojtek, Oldřich Navrátil, Katka Baďurová, Dascha, Klára Doležalová, Martin Procházka, Lucie Robinson, David Švehlík a další.