Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Módní tragédie v New Yorku! Jacobs v trenýrkách a šatech z krajky!

9. května 2012 | 17:09

Ne vždy je pravidlem, že celebrity vypadají úžasně. I přes to, že jsou v rukou těch nejznámějších a nejúspěšnějších módních stylistů a návrhářů, se může stát, že se zkrátka róba nepovede, a dotyčný je pak všem k smíchu.

Na galavečeru v Metropolitním muzeu v New Yorku se sešla půlka Hollywoodu. A večer to byl opravdu plodný. Půlka z příchozích celebrit se zbláznila a oblékla se do něčeho, co opravdu jen velice vzdáleně připomínalo večerní róbu.

Celosvětově uznávaný módní návrhář Marc Jacobs si spletl večírek s "pařbou" v gay klubu.

Krajkované šaty (nebo noční košilka?) a neodolatelné bílé slípky jsou opravdu k pláči. Marc je asi úplně ztracený. Ponožky ve střevících - to je teprve ten správný masakr! Hrůza na třetí. Zlaté ponožky v sandálech!

Marc Jacobs v krajce a pirátkých střevících.
Autor: Profimedia.cz

Beyoncé se outfit opravdu nepovedl!
Autor: Profimedia.cz
Hudební diva Beyoncé byla zvolena za nejtragičtěji oblečenou celebritu večera:

Zpěvačka, která nedávno porodila dcerku Blue Ivy, jenž má s raperem Jay-Z, to opravdu nezvládla. Těžko říct, kde nechala rozum, když oblékala podivnou pštrosí róbu utkanou z "pavoučích sítí".

Internetové diskuse jsou plné posměšků, že Beyoncé vypadá jako dobře zásobená zaoceánská loď. Ani já to příliš nevyvracím.

I přes to, že zpěvačka bleskurychle zhubla poporodní kila, nevidím jeden rozumný důvod, proč si čokoládová kráska vzala tyto příšerné  "šaty".

Fialovo černý "zázrak" ji opticky zakulatil snad ještě víc, než před porodem.

 

Další úlety a příšerné módní kreace najdete v galerii!


 

Autor: ema