Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Muži, kteří nás dostávají do kolen!

28. prosince 2011 | 06:00

Některá z nás jde prvoplánově po kráse, další nedá spát charizma. O tom, kteří chlapi jsou přitažliví a sexy, se u nás v redakci dokonce strhla „mela“. Vkus máme každá opravdu jiný.

Takto mužný ideál hodnotily ženy z redakce Blesku pro ženy:

Pierce Brosnan

Kateřina Pokorná, redaktorka

Už léta vzdychám u bondovek, ve kterých exceluje Pierce Brosnan. A ač jsem šťastně vdaná, nejsem si vůbec jistá, kdybychom se náhodou potkali tváří v tvář, zda bych mu odolala…

1137988:gallery:true:trueJeho mužnost, charizma a spalující pohled mě dostávají do kolen. Na přitažlivosti mu přidává i fakt, že je rodinně založený, silikonové krásky nestřídá jako na běžícím páse a v klidu a pohodě už léta žije se svou obyčejnou, plnoštíhlou ženou.

Jack Nicholson

Alena Dušková, redaktorka

Když vyslovím jméno Jack Nicholson, umím si představit, že si některé z vás pomyslí, co na něm vidím. Není to typický krasavec, ale jeho charizma je pro mě uhrančivé a fascinující. Je to muž, který má v sobě noblesu i nebezpečný oheň.

Jack Nicholson
Autor: profimedia.cz

Navíc je úžasný herec. „Hltám“ ho ve všech rolích. Ať už jde o Osvícení, Přelet nad kukaččím hnízdem, Vlka, nebo Lepší pozdě nežli později, kde si zahrál stárnoucího seladona po boku Diane Keaton. Jack Nicholson prostě neztrácí sex-appeal ani s přibývajícími roky!

Wayne Rooney

Olga Poucheová, redaktorka

Wayne Rooney
Autor: profimedia.cz
Baví mě anglický fotbalista Wayne Rooney. Sportovci jsou vlastně novodobí bojovníci – úplně přízemně se mi tedy líbí, jaké má svaly, jak hraje, že se nebojí, střílí góly a je jedním z nejlepších sportovců na světě.

Trochu mě naštvalo, že byl vyhlášený nejošklivějším fotbalistou posledního mistrovství světa, ale teď, když si nechal nastřelit nové vlasy (jeho kamarádi se mu smějí, že mu v koutech stejně nedrží), to snad bude lepší!

Clint Eastwood

Blanka Dražanová, redaktorka

Clint Eastwood
Autor: profimedia.cz
Mým favoritem je Clint Eastwood. Dostal mě svým uhrančivým pohledem zpod klobouku ve westernech Sergia Leoneho. Vyjadřuje sebevědomý klid a odvahu poprat se životem.

Myslím, že to bude i ve skutečnosti, podobně jako jeho filmové postavy, zralý muž se smyslem pro spravedlnost a čest, o kterého se můžete opřít. A takových dnes už moc není. Naštěstí mám takového doma.

Daniel Landa

Veronika Pohanková, produkční redakce

Jméno Daniel Landa rozděluje i mé známé. Už tisíckrát omletou přelepku nácka, nebezpečného člověka, idealisty, blázna i zrádce mu nejspíš už nikdo nevezme.

1137987:gallery:true:true A přesto, nebo právě proto si dělá věci dál po svém a nebojí se říct nahlas i nepopulární názory.Trojnásobný táta se srdcem rytíře má pro mě určité kouzlo a charizma. Dane, jestli to myslíš doopravdy, máš mé sympatie. Trochu jsem jen zvědavá, s čím přijde na listopadový koncert.

Michal David

Marie Vinická, redaktorka

Z roztomile poskakujícího mladíka s pianem na krku, kterého jsem milovala na základce, je dnes sice malý, kulatý chlápek bez vlasů, ale to na mé lásce k Michalu Davidovi nic nemění.

Michal David
Autor: profimedia.cz
Přestože jsou jeho písničky absolutně mimo můj hudební vkus (jsem totiž duší rockerka), pouštím si je v autě a hlasitě zpívám.

Navíc mě bere, že pro Michala je manželství a rodina svaté a nemění svou ženu za mladší model, jen aby si dokázal, že mu ještě neujíždí vlak. Možná je to tím, že ustál smrt svého dítěte, a tím jeho životní hodnoty dostaly naprosto jiné pořadí.

Václav Bárta alias Noid

Tereza Jandová, grafička

Václav Bárta alias Noid
Autor: profimedia.cz
Mužný a zatraceně sexy je pro mě Václav Bárta alias Noid. Kromě toho se mi moc líbí i jeho tetování. Zaujal mě hlavně ve filmu Kájínek. Tohoto chlapa bych si ráda pozvala na svou narozeninovou oslavu.

Zazpíval by mi, a ještě mě třeba svezl na své motorce. Ovšem co by na to řekl můj přítel, to opravdu nevím.

Michael Douglas

Lucie Černá, grafička

Michael Douglas
Autor: profimedia.cz
Herec Michael Douglas disponuje neskutečným sexy pohledem, který mě vždycky odrovná. Takhle podle mě vypadá opravdu charizmatický chlapík.

Obdivuji, jak statečně bojoval s rakovinou, i to, že se po hlavě vrhá do natáčení nového filmu. Fandím mu a držím palce.


Denzel Washington

Helena Fantová, grafička

Denzel Washington
Autor: profimedia.cz
Jednoznačně skvělý a charizmatický americký herec a režisér, držitel Oscara Denzel Washington.

Miluji filmy, ve kterých se objeví. Nezapomenutelný byl třeba ve Filadelfii jako právní zástupce Toma Hankse nebo v Krvavém přílivu, kde se objevil s Genem Hackmanem.

Thomas Edward Yorke

Dominika Tomečková, grafička

Myslím, že nikomu z vás nejspíš nebude nic říkat jméno Thomas Edward Yorke, nadaný zpěvák alternativní rockové skupiny Radiohead.

Pro mě je to ale úžasný chlap a inspirativní idol, který vystudoval dějiny umění a angličtinu, hraje hned na několik hudebních nástrojů (akustickou a elektrickou kytaru, klavír, baskytaru a bicí) a také se angažuje třeba ve prospěch organizace Amnesty International.

Thomas Edward Yorke
Autor: profimedia.cz

Autor: Kateřina Pokorná, Kbak