Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Z Aguilery je Lady Marmeláda! Přibrala 15 kg

3. února 2011 | 12:51

Tady už pohár přetekl. Zpěvačka Christina Aguilera (29) během poslední doby neuvěřitelně ztloustla! Z hubené zpěvačky, která se vždy chlubila holým pupíkem a plochým bříškem, je bečka!

Příčinou tloustnutí by mohl být rozchod s manželem, nebo sladkosti a nezřízené "žraní". O zpěvačku je ale i tak zájem, nově podepsala smlouvu s firmou C&A, aby jim navrhla speciální linii oblečení. Že by pro plnoštíhlé?

Aguilera za poslední měsíce přibrala několik kilogramů. Její postava je jako na houpačce. Jednou je hubená, pak zase oplácaná. Aguilera se s váhou trápí od té doby, co porodila. Zpěvačka je tak typickým příkladem jo-jo efektu.

Loňský rok musela hubnout kvůli roli tanečnice ve filmu Burlesque, nyní má ale plnoštíhlé křivky zpět. Na jejím výrazu ale není znát, že by jí nadbytečná kila nějakým způsobem trápila.

Rok 2010: Oplácaná Aguilera přibrala několik kil

Christina na předávání Zlatých glóbů
Autor: ČTK

Na tiskovou konferenci do Sao Paula přišla v obepnutých minišatech s velkým výstřihem. Nechyběl ani typický make-up, rudé rty a výrazné líčení. Zpěvačka podepsala smlouvu s firmou na oblečení C&A. Pro brazilský obchod navrhne speciální řadu oblečení.

Zpěvačka měla nafotit i kampaň na podporu prodeje, focení je ale na žádost zpěvačky zatím odloženo. Zřejmě by do té doby chtěla pár kil shodit. Štíhlý vzhled by totiž nyní nevykouzlil ani photoshop!

Rok 2009: Štíhlá jako lunt

Aguilera v roce 2009. Zpěvačka si držela štíhlou linii
Autor: ČTK

Autor: gam, INT, Kjos