Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Aguilera se celulitidě směje: Jsem tlustá, no a co?

7. června 2011 | 16:22

Americká zpěvačka Christina Aguilera (28) se rozhodně za kila navíc a celulitidu nestydí. Naopak stále nosí minisukně. Nevzhledné pomerančové ďolíčky předvedla v jednom americkém nákupním centru. Aguilera tak dala jasný vzkaz boubelkám, nestyďte se za svou postavu a noste, co máte rády...

Celulitidu Aguilery odhalil nelichotivý posed na židli. Když dala zpěvačka nohu přes nohu, ďolíčky se zvýraznily. Toho si všimli pohotoví fotografové. Zpěvaččce ke zlepšení vzhledu nepomohly ani vysoké podpatky. Spíše na "nakynuté" nožky více poukázaly. Ani celkový outfit nebyl nic moc. Aguilera vypadala jako od kolotoče. Rudá podprsenka vyčuhující z tygrované halenky nebyla v tomto případě vůbec sexy.

Aguilera by se měla vyhnout nadměrnému pití alkoholu a to co nejrychleji. Ten totiž může být jednou z příčin tvoření celulitidy. Její přátele o ni už dříve projevili starost. Se svým přítelem totiž skoro každý den vytlouká po nocích bary a jednou ji dokonce za opilost na veřejnosti zatkli.

Zpěvačka na akci rozdala několik autogramů. Neustále se usmívala a nakonec i zazpívala. Její přítel Matthew Rutler byl po celou dobu s ní.

Autor: gam