Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Miminka slavných: Ještě jim není ani rok a už je tahají do společnosti!

10. prosince 2010 | 05:00

Sotva české celebrity porodí dítě, neotálí a šup s ním do společnosti. Ať všichni vidí, jak si svého drobečka hýčkám. Míša Nosková (27) se svou dcerou Eliškou obrážela akce krátce po svém šestinedělí, herec Petr Vágner (33) si se synem Samuelem vyrazil necelý měsíc po porodu a pozadu nezůstávají další známé hvězdy.

"Mateřství přece není nemoc, takže nevidím jediný důvod, proč bych se po porodu měla vyhýbat společnosti nebo práci," tvrdí Míša Nosková, která svou Elišku vyvedla do společnosti krátce po šestinedělí.

"Naše Eliška je úžasné miminko, kterému opravdu nic nechybí. Mrzí mě, že si spousta lidí o mě myslí, že jsem krkavčí matka, protože jsem po šestinedělí šla hned do práce. A když si s manželem, který je na mateřské dovolené chceme někam vyrazit, tak ji hlídá chůva. V zahraničí je tohle běžné, akorát u nás pořád přetrvává, že matka se nesmí na krok hnout od dítěte," tvrdí zpěvačka.

Míša Nosková s manželem a sedmitýdenní dcerou
Autor: Ladislav Křivan

Podobný názor jako Míša má i herec Petr Vágner. Ten se teprve před třemi týdny stal podruhé otcem syna Samuela Maxe, ale přesto na nedávnou mikulášskou party v argentinské restauraci dorazil s celou rodinou. Zatímco 2,5 roku stará Lilian Mia se zabavila v dětském koutku, malý drobek se v čertovském overalu choulil v sedačce. "Přes den je hodný, takže není problém vyrazit do hospody na jídlo, ale jak se setmí, je zle," směje se záchranář z Ordinace v růžové zahradě.

Syn Petra Vágnera Samuel Max
Autor: La Casa Argentina

Málokterý večírek si nechá ujít sedmiměsíční dcera Romana Vojtka Edita. Od čtyř měsíců s maminkou Terezou a její sestrou dvojčetem Kristýnou, která má stejně starou dcerku, vyrážejí na akce. Na té poslední ve známém health klubu samozřejmě nechyběly. "Hned po porodu jsme sem se ségrou začaly chodit na Power Plate. Díky němu nemáme ani jedna problém s poporodními kily," tvrdí manželka Romana Vojtka.

688537:gallery:true:true

Svou osmiměsíční dceru uvedla do společnosti herečka Alice Bendová, dvojčata Pepu a Magdu pár týdnů po porodu vyvezla Míša Maurerová nebo Štěpánka Duchková, která je matkou Jana a Adama.

Štěpánka Duchková se svými dvojčaty přišla očichat nové parfémy
Autor: rafaella.cz

Autor: lara, Krvs