Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ivana Gottová testovala na Charlottce rtěnku!

10. srpna 2010 | 05:00

Stejně jako malá Suri (4) Toma Cruise a Katie Holmes patří i dcera Karla Gotta (71) Charlotte (4) mezi nejsledovanější děti showbyznysu. Alespoň u nás. A její maminka, moderátorka VIP zpráv Ivana Gottová (34) jí v tom všemi prostředky podporuje.

Když jsme v pondělí kolem poledne v drogerii v centru Prahy potkali Ivanu Gottovou s dcerou Charlottkou nestačili jsme se divit. Gottovy holky totiž většinu času strávily u stojanu s dekorativní kosmetikou! A co víc, Ivana na rtících své čtyřleté dcerky zkoušela barvu lesku!

Vyhrála sytě růžová

Asi po třech pokusech se Ivaně na Charlottě nejvíc líbila sytě růžová barva. Ve stejném odstínu byl i top na ramínka, který Gottová zkombinovala s černými leginami, krátkým svetříkem a metalickými sandálky na korkové platformě.

"Obě naše dcery se rády oblékají a každé vybírání, co na sebe, když jdeme ven, je velmi složité," netají se manželka našeho nejpopulárnějšího zpěváka Karla Gotta.

Není tedy divu, že Charlotte Ella je často srovnávána s dcerou slavného hereckého páru Toma Cruise a Katie Holmes Suri. Ta je považována za nejmladší, ale za to nejrozmarnější parádnici na světě.

Autor: lara