Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Deset největších mazánků Hollywoodu!

21. května 2010 | 05:05

Luxus, hýčkání, neustálá pozornost rodičů i okolí. Mají vše, na co si vzpomenou, stačí jen natáhnout prst a ukázat. Značkové oblečení, drahé hračky, vlastní kadeřník i kuchař jsou samozřejmostí. Jaké jsou nejrozmazlovanější ratolesti celebrit?

Princess Tiaami

.
Autor: profimedia.cz

Už výběr jejího jména mnohé naznačuje. Malá princezna prostě musí mít všechno. A v případě dcery modelky Katie Price to opravdu platí. Zavaluje jí nejen drahými hračkami, ale také luxusním oblečením a doplňky. U této dvouleté holčičky tak klidně můžete vidět kabelku od Louise Vuittona. A kolik třeba britská modelka nechala v obchodě při posledním nákupu hraček? V přepočtu neuvěřitelných 325 tisíc korun.

Sean Preston a Jayden

.
Autor: profimedia.cz

Starší syn Britney Spears má sice problémovou maminku, kterou střídá jeden průšvih za druhým, ale materiálně rozhodně nestrádá. Stejně tak jeho mladší bráška Jayden. Poslední narozeninová party jejích synů vyšla popovou princeznu přibližně na 350 tisíc korun. Nechyběli klauni, dětské estrády, nebo třeba samoobslužný pult, kde mohly děti vybírat z nepřeberného množství dortů.

Brooklyn, Romeo a Cruz

.
Autor: profimedia.cz

Také Victoria a David Beckham dopřejí svým synům cokoliv. K Vánocům jim třeba koupili speciální obydlí pro pobyt ve větvích stromů, které je stálo asi 50 000 dolarů. Večeře v luxusních restauracích a značkové oblečení jsou pro ně už běžným standardem.

Max

.
Autor: profimedia.cz

Také teprve dvouletý syn Christiny Aguilery zažívá velkolepé narozeninové oslavy. Vyvrcholením jeho poslední party byl příjezd velkého hasičského vozu včetně hasičů. Těžko říct, jaká úchvatná překvapení bude jeho maminka vymýšlet v dalších letech. Každopádně se má malý Max na co těšit.

Suri Cruise

.
Autor: profimedia.cz

Dcera slavného páru Katie Holmes a Toma Cruise se na veřejnosti objevuje zásadně v outfitech světoznámých módních návrhářů. A její maminka to hrdě komentuje: „Dcera miluje oblečení a dovede si je sama vybrat.“ To ale není zdaleka všechno. Není žádným tajemstvím, že malá Suri vyjde své rodiče asi na jeden a půl milionu korun měsíčně. Má totiž nejen svojí chůvu, ale i nákupčího, kadeřníka, a dokonce kuchaře.

Shiloh, Madoxx, Zahara, Knox a Vivienne

.
Autor: profimedia.cz

Také další z hvězdných dvojic „Brangelina“ na svých pěti potomcích rozhodně nešetří. I Angelina s dětmi pravidelně vyráží na snové nákupy hraček. A oba svým ratolestem dopřejí ještě mnohem víc. Když se například jejich tříletá dcera Shiloh po zhlédnutí seriálu o středověkých rytířích svěřila tatínkovi, že by chtěla brnění, okamžitě jí vyhověl. I když vyšlo asi na půl milionu korun.

Nahla

.
Autor: profimedia.cz

I dcera snědé krásky Halle Berry je oblečená pokaždé jako ze žurnálu. Slavná maminka s ní pravidelně vyráží na nákupy do trendy dětského butiku NoMi v Los Angeles. Herečka sama přiznává, že má Nahla tolik věcí, že je vůbec nemůže unosit. Ale stejně jí to nedá.

Kingston

.
Autor: profimedia.cz

Zpěvačka Gwen Stefani si přeje, aby syn Kingston šel v jejích šlépějích. V pokoji má prý kompletní aparaturu a hudební nástroje za více než jeden milion korun. Rodiče si tak chtějí ověřit, zda jejich potomek podědil hudební talent. A je jim jedno, kolik za to utratí.

Autor: duš, amp