Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Těhotná Lily Allen riskuje! Chce přijít o miminko?

8. října 2010 | 16:48

Pětadvacetiletá těhotná zpěvačka Lily Allen byla spatřena v Paříži při nákupech. Drobné tmavovlásce to slušelo, ale tak vysoké podpatky by těhotná žena nosit neměla. Jehly jí ale nebránily a během chvíle měla plné ruce tašek s módními úlovky.

Lily Allen přijela do francouzské metropole s jediným záměrem, a sice nakoupit si co nejvíce módních hitů z kolekce pro jaro – léto 2011 značky Givenchy. „Byla jsem předtím na přehlídce Givenchy a bylo to úžasné. Ricardo Tisci je podle mého názoru opravdu brilantní,“ nechala se slyšet zpěvačka.

Ohrožena nejen kvůli botám...

Odborníci se ale shodují v tom, že obuv, kterou Lily na nákupy zvolila, nebyla vzhledem k jejímu požehnanému stavu vůbec vhodná. Podpatky totiž vážně škodí zdraví. Způsobují zvýšený tlak na záda a kolena a ničí klouby. A riziko pádů je samozřejmě také vyšší! Klidně by se mohlo stát, že miminku ublíží nebo o něj dokonce přijde.

V Paříži bylo navíc v době, kdy ji Allen navštívila, zvýšené riziko terorismu. A zpěvačka se opravdu bála o sebe i své dítě, které nosí pod srdcem. Alespoň tak vyjádřila pocity nejistoty z návštěvy hlavního města Francie svým fanouškům na Twitteru.

Autor: INT, mivr, lenak