Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Lily Allen (25): Poprvé ukázala těhotenské bříško!

7. září 2010 | 13:23

Od chvíle, kdy před měsícem světu oznámila, že je těhotná, se zpěvačka Lily Allen (25) skrývala a když už se mihla na veřejnosti, pečlivě rostoucí těhotenské bříško maskovala. Na londýnskou premiéru filmu Tamara Drewe si ale zpěvačka oblékla přiléhavé tmavomodré šaty, ve kterých konečně předvedla svou postavu budoucí maminky.

Lily Allen na sebe rozhodně v pondělí večer strhla všechnu pozornost a hlavní hvězdy uváděného filmu Tamara Drewe, Gemma Atherton a Dominic Cooper, mohly jen závidět.

Allen přišla na akci s přítelem a budoucím tatínkem společného potomka Samem Cooperem. Britská bouřlivačka, proslulá svými eskapády na jevišti a odhalenými bradavkami, zvolila na červený koberec maxi šaty, které ještě podpořily její oblou postavu.

Styl versus pohodlí

K tmavomodrému outfitu s výšivkami květin a výraznými balónovými rukávky, vzrůstem malá zpěvačka obula ultra vysoké jehly. Je otázkou, zda se na nich cítila pohodlně a zda by neměla pomalu ustoupit nárokům hvězdy a dát přednost praktičnosti a pohodlí.

Že je v jiném stavu, anglická popová princezna přiznala teprve před měsícem. Je již ve čtvrtém měsíci očekávání. Lily by tedy měla potomka přivést na svět začátkem nového roku.

Autor: amp, mivrk