Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

VIDEO: Baby z Hříšného tance se zhroutila na parketu

21. září 2010 | 16:29

Jennifer Grey (50) naposledy před kamerami tančila s Patrickem Swayzem (†57) v Hříšném tanci. Nyní se po dlouhých letech vrátila na parket v taneční soutěži Tanec s hvězdami. Vzpomínky na zesnulého partnera jsou ale příliš živé. Když začala trénovat, v slzách se zhroutila.

Jennifer nejdříve ohrožovala rakovina, stejně jako Patricka, ale nádor z krku se podařilo odstranit. Stále jí ale hrozí staré zranění z autonehody. Stačí jedno malé zakopnutí, jeden pád na zem a natrvalo ochrne. Přesto se rozhodla soutěže zúčastnit, aby uctila památku Patricka, který zemřel loni v září.

Když ale se svým tanečním partnerem Derekem Houghem (25) začala tancovat na baladu These Arms of Mine od Otise Reddinga, začala plakat, zhroutila se a utekla.

Tato píseň totiž zazněla i v Hříšném tanci. „Vzalo mě to zpátky v čase a byla jsem s Patrickem. Chybí mi,“ říkala Jennifer, když se vrátila na parket. „Byl jako ty, mladý a nádherný,“ řekla poté Dereckovi.

Video se připravuje ...
Jennifer Grey přemohly vzpomínky na Patricka Swayzeho (†57) • VIDEO: /YouTube/

Baby je zpět!

Když ale šlo do tuhého a soutěž začala, Jennifer se do tance natolik opřela, že i při valčíku podala výkon jako z dob Hříšného tance. Jennifer a Darek porazili všechny soutěžící páry, když z maximálních třiceti bodů získali 24. „Baby je tam, kde patří,“ řekl člen poroty Bruno Tonioli. „Vím, že někdo tam nahoře je na tebe pyšný,“ dodal.

Autor: INT, shp, Kšim