Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sexy Geri Halliwell: Konečně jsem spokojená s postavou!

14. září 2010 | 15:11

Bývalá členka dívčí skupiny Spice Girls Geri Halliwell (38) je známá nejen pěveckou kariérou, ale i výkyvy váhy. Jeden čas dokonce trpěla bulimií. Teď ale na pláži na Floridě předvedla sexy plné křivky a říká, že je konečně spokojená.

Ještě před devíti lety malá blondýnka vážila pětačtyřicet kilogramů a byla závislá na cvičení a formování těla. Tehdy šokovala svou vychrtlou postavou návštěvníky pláže v Ománu.

Letos se maminka čtyřleté Bluebell svlékla do bílých bikin na nejkrásnější americké pláži Key West na Floridě. Kolemjdoucí mohli konstatovat, že zpěvačka vypadá skvěle a že vrchní díl jejích sexy plavek mohl konečně uplatnit svou funkci.

Už si dá i dort

„Nebyla jsem ochotná vyfotit se v bikinách sedm let a nemyslím si, že to udělám znovu. Momentálně mám prostě větší křivky. Ještě se cítím nejistá ohledně toho, jak vypadám. Prostě je to stále ve mně. Chci vypadat co nejlépe,“ svěřila se se svými pocity Geri.

„Snažila jsem se vypadat perfektně. Moje sebevědomí bylo a stále je poměrně nízké. Dříve byl vnitřní hlas, který mi nutil, že nevypadám dobře, hodně hlasitý, ale nyní už jsem schopná mu říct, ať je zticha,“ pokračuje Halliwell.

Zpěvačka dále přiznala, že už nedrží dietu a že je díky tomu mnohem šťastnější. „Už nikdy nebudu držet přísnou dietu. Teď jím dorty, brambůrky, čokoládu a hranolky, kdykoli chci,“ dodává Geri a uzavírá:

„Už se nechci vyčerpávat sledováním dietního plánu. Mám drobnou postavu a když budu jíst tak, jak jím teď, zůstane v tomhle stádiu. Když se cítím špatně, dám si dort. A pak se za to netrestám. Prostě následující den jím zdravěji.“

Autor: INT, mivr, koj