Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak jsem v šatně fotil Jennifer Lopez! Nenalíčenou

Jennifer Lopez před nalíčením.
13. srpna 2010 | 12:37

Tahle mladě vypadající Portoričanka je opravdu slavná zpěvačka Jennifer Lopez (40)! Českému stylistovi Jakubovi Kentovi se podařilo proniknout do zákulisí jedné party v Londýně, kde latinskoamerická kráska čekala až jí vizážistka namaluje dokonalý obličej.

"Když jsem vešel do místnosti, kde seděla Jennifer Lopez, ani ve snu by mě nenapadlo, že to je ona. Až když na ní někdo zavolal, uvěřil jsem, že ta mladě vypadající míšenka s mastnou pletí a dvěma bradami je opravdu moje nejoblíbenější herečka a zpěvačka," řekl serveru Blesk.cz stylista Jakub Kent, který se se slavnou hvězdou potkal v pětihvězdičkovém hotelu Claridge´s v centru Londýna.

Byla vstřícná

I když se o Jennifer nesou zvěsti, že se k okolí chová arogantně a povýšeně, Jakub se ani s jedním ze zmíněných projevů nesetkal. "Ke mně byla velmi vstřícná. Povídali jsme si o jejím posledním filmu Záložní plán a o tom, jak ráda hraje," tvrdí stylista.

Slavná zpěvačka byla stejně jako Gwyneth Paltrow, Anjelica Huston, Catherine Deneuve nebo známé britské hvězdy ozdobami večírku firmy vyrábějící kožené luxusní zboží.

"Když se Jennifer objevila na večírku byla to ta nádherná a sexy kočka, jakou ji známe z televize. Ale ten šok před tím?" směje se Jakub.

Jennifer Lopez je na red carpetu oslnivá.
Autor: profimedia.cz

Autor: lara