Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Hollywood v posteli: Jak mají hvězdy rády sex?

1. května 2010 | 05:00

Co mají rády při sexu vyvolené hvězdy? Kde si nejradši užívá divoká Angelina s Bradem Pittem? Co uspokojí Nicole Kidman a po čem touží svůdná Megan Fox?

Překvapí jejich intimity, erotické potřeby? Nebo jsou představy veřejnosti o náruživém sexu Hollywoodu přehnané? Asi je to zvaně kus od kusu, jako v obyčejném životě.

Victoria a David Beckhamovi
Victoria Beckham a David Beckham
Autor: archív

Slavný pár módních ikon společenských rubrik se znovu snaží o děťátko. Victoria po třech synech chce konečně dceru. A to někdy i pětkrát za den! Victoria je netrpělivá. Není tedy divu, že si manželé musí milování oživovat fantazií, dalšími erotickými impulsy. Nejvíc prý Victorii s Davidem dráždí vymýšlet a zkoušet nové, Kámasútry hodné pozice.

Megan Fox
Megan Fox v nové kolekci spodního prádla Giorgio Armani
Autor: YouTube

Milióny mužů na světě touží, aby se po nich alespoň ohlédla. Pro milióny mužů je tahle čtyřiadvacetiletá herečka, múza návrháře Armaniho, sladkým sex symbolem. Novináři společenských rubrik ji leckdy nazývají klonem Angeliny Jolie, která měla v jejím věku toho víc za sebou.

Jenže bývalá modelka, nadějná herečka a také hrdinka filmu Tranformers se nedávno v interwiev překvapivě přiznala: „Milovala jsem se zatím jen s dvěma muži. První byl má dětská láska a druhý současný přítel Brian. Já nemám žádné velké zkušenosti, to všechno teprve přijde.“

Brad Pitt a Angelina Jolie
Angelina Jolie a Brad Pitt
Autor: ČTK

Když hvězdný pár najde čas mezi natáčením, hádáním se a hlídáním dětí, rád si užívá milostné hrátky v přírodě. Ve velké zahradě jednoho ze svých sídel, kde se u bazénu s vodopádem skrývá jeskyně.

„To víte, že můžeme jít i na pohodlnější místa, ale popravdě - když máte možnost jít se schovat se do jeskyně, je to super ozvláštnění. Dokonce se říká, že i samotný Jimi Hendrix tu nějakou chvilku jako my pobyl. Ta zvěst se mi líbí, stejně tak být jeho následovníkem,“ pověděl na sebe Brad.

Nicole Kidman
Keith Urban a Nicole Kidman tvoří hezký pár
Autor: ČTK/AP

Oscarová herečka Kidman může na někoho působit studeně až frigidně. Vždy elegantní, upravená, bez emocí. I kdyby se jednalo o život. O to víc šokuje, když tahle ledová královna bez mrknutí oka suverénně prohlásí: „Až nedávno jsem objevila hodně zajímavé a ujeté sexuáalní pomůcky. Zkrátka fetišismus…“ Hrátky s manželem Keithem Urbanem pak popsala jako velmi nebezpečné a syrové.

Dita Von Teese

Černé prádlo má v oblibě i modelka a striptérka Dita von Teese, která moc dobře ví, jak podtrhnout své křivky a být sexy
Autor: profimedia.cz

Dekadentní sexy ikona, striptérka, tanečnice plus herečka Von Teese nemusí nikoho přesvědčovat, že erotice rozumí a umí si ji užít až na dřeň. To ostatně dokazují i tyto věty: „Mám ráda jakýkoli sex. Něžné milování i živočišně nenasytný styk. Mimochodem, rozhodně jednou za čas neškodí se přiškrtit, ubrat si při orgasmu kyslík. O to víc je báječný. Ostatně ani plácnout přes zadek není špatné…“.

Autor: Františka Čížková, Adéla Pěničková