Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Modelka Kocianová: Spím s exmanželem Madonny

21. dubna 2010 | 13:10

O vztahu slovenské topmodelky Michaely Kocianové a Guye Ritchieho píše celý svět. Slovenský Cas.sk přinesl exkluzivní rozhovor a pikantní detaily z jejich soukromí!

Už několik dní plní titulky téměř všech bulvárních plátků na světě. Slovenská topmodelka Michaela Kocianová totiž sbalila Madonnina exmanžela - režiséra Guye Ritchieho a o jejich vztahu píše celý svět.

Přinášíme rozhovor, díky kterému můžete nejen nahlédnout do jejich přísně střeženého soukromí, ale můžete se dozvědět i pikantnosti o jedné z nejznámějších slovenských modelek. Nenechte si to ujít!

Michaelo, proč jste vlastně přijela na Slovensko a jak dlouho se tu při svém množství práce plánujete zdržet?

Moje dovolená se vždy musí nějak vejít mezi práci, kterou mám doma a cestami do zahraničí. Byla jsem v Paříži, v Londýně a teď jsem si řekla, že chci být aspoň 10-15 dní doma. Také jsem si potřebovala vyřešit daně a podobné povinnosti, které všichni musíme splnit (smích). Také jsem přijela, abych si dala doma nějaké věci do kupy...

Jaký je další projekt, kde vás budeme moci vidět? Pro jakého světového módního návrháře budete nejdříve pracovat?

Mám zakázku na focení kampaně pro parfém John Galliano, tak uvidíme, jestli to vyjde. Bude to koncem tohoto měsíce v Paříži, tak mi držte palce.

A co spolupráce s luxusní značkou spodního prádla Victoria's Secret? Budete letos opět patřit mezi známé "anděly"?

Snad ano. Minulý rok jsem to zmeškala, ale letos se tam musím vrátit. protože oni chtějí ty dívky vždy předtím vidět, takže uvidíme. Doufejme.

Co je na světovém modelingu nejobtížnější?

Jednoznačně samota. Jsme stále samy. Je to sice úžasné, protože se setkáváme se známými lidmi a pracujeme s největšími celebritami
světa, ale ... Problém je ten, že jsme osamocené. Je to něco za něco...

Kromě té samoty, netrápí vás intriky mezi modelkami a obrovská konkurence? Není z toho člověk příliš vystresovaný?

Myslím si, že dívky jsou naopak spíše přátelštější. Na každém povolání se vždy najde něco špatného. Něco, na co si člověk stěžuje. Ale ve skutečnosti to tak hrozné není. Alespoň co se modelingu týče. Není nás totiž moc a v zákulisí si spolu budeme raději povídat jako kamarádky, než bychom mezi sebou soupeřily.


Video se připravuje ...
Modelka Kociánová tvrdí, že jí balil Brad Pitt • VIDEO: Čas.sk

Určitě máte i mnoho obdivovatelů. Dvořili se vám jistě i slavní muži. Byl mezi nimi i někdo z řad hollywoodských celebrit?

I takoví muži se mezi nimi najdou. Jako třeba Brad Pitt a teď co jsem naposledy spolupracovala s pár producenty... Ale to si musím nechat pro sebe... (Smích).

Prozraďte nám víc. Brad Pitt se to určitě nedozví...

Já vím (smích). Ale mám na mysli spíše ty další, o kterých jsem vám nic neprozradila.

Pár dní na to se však přeci jen ukázalo, o koho jde. Michaela svůj vztah s režisérem, producentem a exmanželem Madonny Guyem Ritchiem neutajila.

Kdy mezi vámi přeskočila ona pověstná jiskra? Pro britská média jste řekli, že se do vás zamiloval kvůli vašemu nosu...

S Guyem Ritchiem jsem se setkala při práci a celý příběh o tom, jak jsem ho zaujala svým nosem, je trochu přehnaný. On to bral ze svého profesního hlediska. Mluvil o tom, jak vypadám na kameře.

Bylo vaše společné natáčení příjemné hned od první chvíle?

Šlo o mou první zkušenost s takovou velkorozpočtových reklamou, kde režisér, jakož i představitel hlavní role, patří ke světové špičce.

Jak na vás na place Guy ovlivnil?

Během celého natáčení v Paříži mě Guy jako režisér usměrňoval a učil, jak reagovat před objektivem filmové kamery. Byla to pro mě obrovská škola.

Ale rozuměli jste si i osobně...

Určitě. S Guyem jsme si sedli i z té lidské stránky. Je to velký gentleman. Ohleduplný a ochotný podat pomocnou ruku. V byznysu natrefíte jen na málo takových lidí. A o to raději jste, pokud takový upřímný přístup pokračuje i při dalších osobních setkáních.

Jaký je Madonnin exmanžel ve skutečnosti?

Guy má rozhled a příjemný humor.

Vyprávěl vám někdy o Madonně nebo své rodině?

Guy své děti nadevše miluje a nedá na ně dopustit. Má je velmi rád. Často o nich mluvil i při natáčení.

(zdroj: Cas.sk)

Autor: cas.sk, pal, lena