Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rozvod Mráze s Bočanovou: Chce být volný pro Martu!

Fotografie
11. ledna 2010 | 10:46

Rozpad manželství Mahuleny Bočanové (41) s manželem Viktorem Mrázem (43) vyšel najevo loni v říjnu. Téměř souběžně s tím, kdy herečka rozchod prozradila, přišla informace, že novou láskou hudebního magnáta je Marta Jandová (35).

Dohazovačkou byla v případě Jandové a Mráze herečka Kateřina Herčíková, která kamarádku přivedla do restaurace, kterou podnikatel provozuje ve svém penzionu. „Začalo to kamarádským povídáním a pak to najednou přerostlo v něco víc,“ přiznali. Nový vztah přestál i Martino velké časové zaneprázdnění, kdy pendlovala mezi Německem, kde točila televizní pořad a vystupovala s kapelou Die Happy, Bratislavou, kde se odehrávala SuperStar, a Prahou. Tam na ni čekal Viktor a muzikál Mona Lisa.

465541:gallery:true:true

Ještě před měsícem ale Jandová vztah zlehčovala. „Každý chlap má nějakou Máňu,“ mluvila o sobě jako o milence v pořadu TV Barrandov. Ženou, s níž Viktor Mráz nakonec strávil ty nejrodinnější svátky, Vánoce, ale byla právě Marta. Byli spolu i na Silvestra a přivítali rok 2010. A přísloví říká: Jak na Nový rok, tak po celý rok...

S rozvody se roztrh pytel

Rok 2009 byl podle numerologů rokem, kdy vrcholily krize nejen ve finanční sféře, ale také v osobních životech. V roce 2010 tak chce být mnoho slavných párů volných pro nové lásky a rozvodoví právníci mají pré. Zatímco někteří manželské problémy tajili, další přišli s prohlášením o rozpadu vztahu sami.

Michal Horáček (57) a Rút Horáčková (56)
Manželé měli být rozvedeni již tuto středu. Rozpad více než třicetiletého vztahu ale do poslední chvíle tajili. Teprve když hitmaker odletěl na dvouměsíční cestu po Asii, přiznal, že jedním z důvodů jeho cesty je ten, aby nemusel odpovídat na dotazy o rozvodu.

Matěj Ruppert (31) a Karolína Ruppert (30)
Manželství páru nevydrželo ani dva roky. To, že se rozešli, potvrdila Karolína Ruppert loni v zimě. K rozvodu se dlouho neměli, i když už delší dobu žili odděleně. Teprve na přelomu roku uvedli, že žádost už mají v rukou jejich právníci.

Alan Bastien (38) a Kristina Kloubková Bastienová (31)
Rozchod oznámila moderátorka a choreografka Kristina v létě. Ona také podala žádost o rozvod. Ten už je v běhu. Jako důvod pár uvedl odcizení. Brzy poté ale vyšlo najevo, že Kloubková našla novou lásku, režiséra Filipa Renče. Také Bastien se už poohlíží po nové partnerce.

Zdeněk Bahenský (26) a Vlaďka Erbová (30)
Modelka a hokejista během čtyřletého manželství několikrát čelili nevěře. Údajně z obou stran. Poslední kapkou měl být vztah Erbové s fotbalistou Tomášem Řepkou. Bahenský tvrdil, že podá žádost o rozvod. Erbová ale zjistila, že tomu tak není, a vzala to rukou sama.

Jan Révai (35) a Daniela Révaiová (34)
Herec si našel milenku a ženu po dvouletém manželství opustil. Podle informací Blesku se už i odstěhoval ze společného bytu. „Jan Révai žije se Zuzanou Šulajovou,“ potvrdila Blesku jmenovkyně slovenské herečky Katarína. Révaiova manželka se s rozchodem dosud nesmířila. Rozvod je ale na spadnutí.

Radek John (55) a Zlata Adamovská (51)
Po více než dvaceti letech manželství herečka oznámila, že podává žádost o rozvod. Posledním impulzem bylo, když John přiznal sedmiletou nemanželskou dceru, kterou před ženou po celou dobu tajil a žil tak vlastně dva životy. John tvrdí, že zůstanou přáteli a na všem kolem rozvodu se v klidu domluví.Po třech měsících je už rozvod Bočanové a Mráze na spadnutí.

Autor: Saša Šeflová