Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Andrea Kloboučková (27): Tohle je náš Jáchym

28. prosince 2009 | 10:41

Modelka a cvičitelka pilates Andrea Kloboučková (27) dostala k Vánocům ten nejkrásnější dárek. 25. prosince se jí narodil syn Jáchym.

Andrea s manželem do poslední chvíle nevěděli, jestli jejich novorozeňátko bude holčička, nebo chlapeček. „Chtěli jsme se nechat překvapit,“ řekla Blesk.cz Andrea, maminka také čtyřleté Aničky. Když malý přišel na svět, Andrea samou radostí zvolala: „My umíme taky chlapa?“ Tatínek, který byl u porodu a svou ženu velice podporoval a pomáhal jí, to komentoval jen úsměvem.

„Porod byl naprosto skvělý. Všechno proběhlo bez problémů. Do tří minut po kontrakcích bylo miminko na světě,“ líčí své zážitky z porodního sálu Andrea. „Pan primář si celý porod chtěl dokonce natočit, jak prý byl ukázkový,“ dodala modelka, která se porodu nemohla dočkat. „Všechno jsem si to moc užila. Cítím skvěle, už bych nejradši šla domů,“ dodala. Zřejmě už se také nemůže dočkat, až začne opět se svým milovaným pilates. Tomu se věnuje už od narození své dcery Aničky, stala se profesionální cvičitelkou. Pilates dokonce cvičila až do osmého měsíce těhotenství s Jáchymem.

Malý Jáchym vážil po narození 3860 gramů a měřil 52 cm.

Autor: šim, luš