Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Astrologie: Bílou čekají zásadní změny!

Fotografie
30. prosince 2009 | 05:00

Pro Lucii Bílou velmi náročný, pro Vendulu Svobodovou klidný a pro Josefa Vojtka rizikový. Takový bude rok pro české celebrity, pokud se tedy naplní předpověď uznávaného astrologa Milana Gelnara.

Ten speciálně pro Blesk připravil horoskopy známých lidí.

Lucie Bílá

460444:gallery:true:true

Rok 2010 pro ni nebude jednoduchý. Vstup do něj sice bude ještě pohodový, od února se ale situace začne komplikovat a tlak v dalších měsících zesílí. Květen a červen by měl být pro Lucii opravdu hodně náročný a ani další měsíce nebudou snadné. Lucie může očekávat mnohá omezení a zkoušky, které budou mít často kořeny v hluboké minulosti a Lucie bude tlačena k zásadním změnám. Výtečné by to měla mít až v listopadu a prosinci.

Josef Vojtek

460441:gallery:true:true

Pepa Vojtek se ani v roce 2010 nudit nebude. Jeho extrémní citlivost, kterou disponuje, dostane pořádně zabrat v červenci, září a listopadu. Od května do září začne v jeho horoskopu úřadovat Uran, který vždy naznačuje náhlé změny destrukčního charakteru a ty se budou týkat vztahů, zejména těch smluvních. V listopadu a prosinci Pepovi hrozí větší riziko zranění a finančního neštěstí.

Vendula Svobodová

460443:gallery:true:true

Vendula Svobodová se konečně může těšit na docela vydařené časy. Její horoskop, který platí po celý život, sice ukazuje, že to nikdy nebude mít jednoduché a že katastrofy a náhlé události destrukčního charakteru budou vždy jejími průvodci, nicméně rok 2010 by měl patřit k těm klidnějším. Komplikace může očekávat v březnu a srpnu, ostatní měsíce budou vyrovnané nebo pozitivní. Opravdu výtečný by pro ni měl být prosinec.


 

Více horoskopů slavných lidí, stejně jako astrologickou předpověď na rok 2010 pro všechna znamení, najdete v Blesk magazínu, který vychází mimořádně už ve čtvrtek!

Autor: bk