Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Baby boom v Česku! aneb Celebrity v roli matek

20. listopadu 2009 | 05:00

Pokud je všechno, jak má být, pak každá z nás dříve či později zatouží po miminku. Ani celebrity nejsou výjimkou. Která z českých hvězd se těší z nového přírůstku? A u koho ze známých osobností je příchod potomka „na spadnutí“?

Alena Šeredová

Alena Šeredová
Autor: archiv Blesku

Známá modelka, které žije v Itálii spolu se slavným fotbalistou italské reprezentace Gigi Buffonem, teprve před pár dny přivedla na svět druhého syna. Miminko se narodilo čtrnáct dní před plánovaným termínem.

Alice Bendová

Alice Bendová
Autor: archiv Blesku

Herečka, kterou znáte ze seriálu VKV, se nedávno dozvěděla, že je ve třetím měsíci těhotenství. Malý Vašík ale nakonec nebude mít sourozence dva, jak si původně s manželem mysleli. Ultrazvuk prokázal, že dvojčátka to nebudou. Miminko je jen jedno, ale zato pořádné!

Alice Jandová

Alice Jandová
Autor: archiv Blesku

Mladá manželka známého rockera a lídra skupiny Olympic dlouho nemohla přijít do jiného stavu. Umělá oplodnění selhávala a ona už začínala pomalu rezignovat na to, že s Petrem povijí společného potomka. Nakonec se na svět nečekaně přihlásila dcera Anežka. Světlo světa spatřila 2. srpna letošního roku.

Andrea Kloboučková Vránová (27)

Andrea Kloboučková
Autor: archiv Blesku

Modelka je právě na začátku devátého měsíce. Ke čtyřleté Aničce tak přibude další sourozenec. Andrea, která je zároveň cvičitelkou metody Pilatek, se zatím cítí skvěle. O tom svědčí i fakt, že teprve koncem osmého měsíce přestala s předcvičováním a konečně nastoupila na mateřskou.

Eva Aichmajerová (31)

Eva Aichmajerová
Autor: archiv Blesku

U populární moderátorky nabraly události rychlý spád. Možná proto, že její biologické hodiny zatikaly na poplach. Zhruba před rokem se zamilovala do Reného Decastela. Krátce nato otěhotněla, v létě se ještě stačila vdát a v září přivedla na svět syna Michaela. Nutno podotknout, že novopečená maminka sálá štěstím.

Ilona Csáková (39)

Ilona Csaková
Autor: archiv Blesku

Také známá zpěvačka svedla odvážný souboj s časem. A vyhrála. Dlouho nemohla najít toho „pravého“ a mateřské štěstí jí neustále unikalo. Nakonec se jí ale přece jen zadařilo. Ilona Csáková 21. září porodila syna Daniela.

Zuzana Belohorcová (33)

Zuzana Belohorcová
Autor: archiv Blesku

Také sexy moderátorka se konečně dočkala a společně s partnerem Vlastou Hájkem se těší na příchod prvního potomka. Díky Zuzanině těhotenství tak zatlačili do pozadí zprávy o údajné Vlastově nevěře. Zdá se, že je partnerská krize na nějaký čas zažehnána. Vlasta prý Zuzaně slíbil, že už bude „sekat latinu“.

Štěpánka Duchková (36)

Štěpánka Duchková
Autor: archiv Blesku

Známá moderátorka prý nebyla posedlá touhou po dětech. Když ale zjistila, že se svým přítelem Janem Hruškou čeká dvojčátka, byla šťastná. Adam a Honza se narodili s mírným předstihem v dubnu letošního roku. Na svět přišli císařským řezem.

Autor: Alena Dušková