Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Csáková shodila 25 kilo! A řekne vám, jak to dělá

Video se připravuje ...
Ilona Csáková mluví o hubnutí a svatbě.
VIDEO: Topstar
27. ledna 2010 | 06:24

Ilona Csáková (39) za čtyři měsíce od porodu syna Daniela shodila neuvěřitelných 25 kilo. „Přestala jsem brzy kojit. Tak jsem to využila k tomu, že jsem nastolila přísnou dietu,“ přiznala zpěvačka v primáckém pořadu TOP Star.

I když je jako maminka na plný úvazek šťastná, plánuje už návrat k profesi. Na pódiu se bude předvádět opět štíhlá.

Zpěvačka neměla po předčasném porodu císařským řezem dostatek mateřského mléka a malého musela už krátce po narození dokrmovat umělou výživou. „Kojení nám moc nešlo,“ přiznala Csáková. V okamžiku, kdy syna odstavila, začala s přísnou dietou. Uhlohydráty obchází obloukem, jí co nejzdravěji. Hlavně bílé maso a zeleninu. Když zpěvačka hubla naposledy, jedla jen mrkev. Do takových extrémů tentokrát nezachází. „Strašně se omezuju v jídle. V těhotenství jsem přibrala 25 kilo a myslím, že jsem to statečně dala dolů,“ pochlubila se Csáková.

Ta svoji, opět štíhlou postavu, předvede v reportáži v dnešním pořadu TopStar. Navíc se musí kolem syna pořád otáčet, takže má i hodně pohybu. „Chodím s kočárkem na dvouhodinové procházky,“ řekla Blesku.

Zpěvačka už plánuje kvůli práci i návrat z Brna, kam se přestěhovala za partnerem Radkem Bobešem. Rozhodla se totiž v Praze přijmout nabídku na muzikál, který se začne zkoušet o prázdninách.

Autor: Saša Šeflová