Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Těhotná Vránová: Na pověry nedám, výbavičku už mám!

30. listopadu 2009 | 05:25

Modelka a cvičitelka pilates Andrea Vránová Kloboučková (27) se už za pár dní dočká druhého potomka. „První termín mám 11. prosince. A musím přiznat, že se nemůžu dočkat,“ svěřila Blesku modelka.

„Už teď chodím na porodní sál a nasávám tam tu atmosféru,“ tvrdí Vránová, která nedbá na pověry a pro novou ratolest už koupila kočárek.

Andrea se na porod těší. „Zdravotní sestřičky to vůbec nechápou. Já mám ale na první porod dcerky Aničky moc hezké vzpomínky. Člověk to musí brát pozitivně,“ dala Blesku radu modelka, která věří, že na sále bude i její manžel, hokejista Jan Klobouček (36).

„Budu rodit v Roudnici nad Labem, odkud pocházím a kde mám rodinu,“ dodala Andrea.

I když to má modelka už za pár, cítí se prý výborně. „Kdybych neměla na břiše tu kouličku, tak ani nevím, že jsem těhotná. Nemám žádné problémy. Doma ještě stále cvičím pilates pro těhotné,“ pochlubila se modelka, která pohlaví miminka dosud neví. „Chceme se nechat s manželem překvapit. Jinak už máme celou výbavičku nakoupenou včetně kočárku. Na pověry, že ho před narozením miminka nemáme mít, nevěřím,“ ujišťuje modelka.

Autor: Lucie Špaková