Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jan Šťastný: Zamiloval jsem se!

12. listopadu 2009 | 04:42

Herec Jan Šťastný (44) prožívá po odchodu manželky Lenky (50) konečně zase romantické chvíle. Blesk přistihl seriálového primáře Fryntu z Ordinace v růžové zahradě 2 s kolegyní Bárou Petrovou (23).

Šťastný jako správný zamilovaný chlap čekal na svou drahou po představení s kytkou a pak šli bok po boku potemnělou Prahou do jejího bytu na Vinohradech.

Zatímco Bára měla představení v Divadle na Vinohradech, Honza se postaral o jejího psa a pak na svou vyvolenou čekal s kyticí v divadelním klubu. Je vidět, že u herce nejde o nějakou náhodnou přelétavou známost, protože Honza s Bárou chodí podle informací Blesku už deset měsíců. Poznali se víc než rok poté, co Jana opustila jeho manželka Lenka kvůli divadelnímu řediteli a scénografovi Danielu Dvořákovi. Pro smutného a opuštěného herce byla mladičká přítelkyně vítaným milým světýlkem ve tmě.

„Ano, dá se říct, že jsem zadaný,“ potvrdil Jan Šťastný Blesku. Víc o své lásce mluvit nechtěl, chrání si čerstvé soukromí, ale fotografie hovoří samy za sebe. Honza si s Bárou vykračuje noční metropolí jako dokonale sehraný pár. Pes je o krok před nimi a dobře ví, kam oba zamilované vede. Bára bydlí jen čtvrt hodiny chůze od divadla, proto oba milenci brzy vcházejí do domu, kde se budou moci věnovat jen jeden druhému.

Jan se s Bárou poznal v Divadle na Vinohradech, kde oba působí. Když už Bára hrála v seriálu Ordinace v růžové zahradě, primář Frynta byl tehdy pouze v perech scenáristů. Nový vztah Šťastnému viditelně svědčí. Občas vyvede Báru do společnosti, ale obecně dává přednost soukromí, kde ho nemůže nikdo okukovat. Hnízdečko lásky mají v Bářině pronajatém bytě blízko jejich domovské divadelní scény.

Autor: agš, mir, höh