Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žena Jana Šťastného: Honzo, ta už se k tobě nevrátí!

22. října 2009 | 05:00

Nevěrníci byli poprvé přistiženi spolu na veřejnosti! Ženatý ředitel Národního divadla v Brně si vykračoval s Lenkou Šťastnou (49), manželkou Jana Šťastného (42). Ten tak má další důkaz, že jeho manželství je definitivně v troskách.

Milenci se pěkně vyšňořili. Scénograf Dvořák s brýlemi na čele a v černém obleku se svým typickým motýlkem, který tak rád nosí. Lékařka Šťastná ještě se snubním prstenem od Honzy na prsteníku, v tmavých šatech s náhrdelníkem z bílých perel a v červeném klobouku se závojíčkem. Navíc se maskovala slunečními brýlemi.

Letos v březnu přitom Dvořák nechal po uvedení Havlova dramatu Odcházení v brněnské Mahenově činohře milenku samotnou. Podobná situace nastala i při mozartovském plese v Redutě, kde Lenka také nakonec zůstala bez staršího milence. Ten se ke svému soukromí zásadně nevyjadřuje.

Jan Šťastný, který v Ordinaci hraje primáře chirurgie Dalibora Fryntu, dlouho doufal, že se k němu manželka vrátí. Před časem ale přiznal, že manželství se mu zachránit nepodaří…

Autor: Ondřej Požár