Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Co se líbí herečce Janě Šulcové aneb Klasická elegance bude slušet i vám

18. srpna 2009 | 09:11

Stejně jako většina z nás, má i hvězda komedie století 'S tebou mě baví svět' nejraději černobílou kombinaci. Z praktických důvodů nejčastěji obléká kalhoty, ale dobře se cítí i v sukni. Většinou dává přednost elegantnímu stylu.

"Nosím kalhoty, i když mám doma hodně sukní a vím, že mi sukně sluší. Kalhoty volím, pokud mě čeká dlouhý pracovní den. Má to mnoho výhod: jednak na jevišti nebo kdekoli jinde nemusím dávat pozor, co mi kde kouká, a jednak jsou kalhoty pořád elegantní. Ráda chodím do obchodů Marks & Spencer, tam téměř vždy najdu něco hezkého, co mi sluší.

Jana Šulcová
Autor: Majka Votavová pro Blesk pro ženy

Z barev mám ráda černou a bílou, nosím je buď samostatně, nebo v kombinaci. Oblíbila jsem si i červenou. Nebráním se ani sportovní módě, ale stejně tak se ráda oblékám elegantně."

Adresář:
www.hm.com; Denny Rose, OC Chodov, Praha 4; www.stormwatches.cz; www.salamander.cz; www.bata.cz; New Yorker, Václavské náměstí, Praha 1; Bandolera, Vinohradský pavilon, Praha 2; www.soliver.com

Styling a make-up Jany Šulcové: Dagmar Mazurová

Zítra čtěte: Jak často chodí Jana ke kadeřníkovi, která kosmetická značka je její oblíbená a jaký parfém má nejraději? To vše, včetně tipů pro sexy dekolt, se dozvíte už zítra na stránkách Blesk.cz.

Autor: připravily: duš, oli