Úterý 17. září 2024
Svátek slaví Naděžda, zítra Kryštof
Oblačno, déšť 18°C

Léto podle Petera Pechy (35): Není nic hezčího než západ slunce na golfovém hřišti!

15. srpna 2024 | 06:00

Fešák ze Slovenska, který dostal prestižní Cenu Thálie za ztvárnění titulního hrdiny v muzikálu Rocky, skóruje ve své domovině hlavně díky seriálům, avšak u nás si podmanil mnohá divadelní prkna, odkud ho zřejmě budete znát i vy…

Například z nejhranějších muzikálů Divadla Broadway, mezi něž patří například Okno mé lásky, Troja či Láska nebeská, ale působí i v dalších divadlech. A pokud jste ho doposud ještě nezaregistrovala, věříme, že to po přečtení následujícího, létem prošpikovaného rozhovoru napravíte. Jak a s kým tedy bude trávit své léto, co na něm miluje a co naopak rád nemá? To a mnohem více vám prozradí na následujících řádcích.

Můj tip na výlet v Čechách…

Jelikož pocházím ze Slovenska, ale celý život jsem trávil v pohraničí s Českou republikou, tak mému srdci nejblíž je asi Pálava. Lednicko-valtický areál, Mikulov, prostě místo, kam můžete kdykoli zajet, projet se na kole, zajít si do vinného sklípku, dát si sklenici vína… a užít si krásnou a příjemnou dovolenou v nádherném prostředí!

VIDEO: Herečka Katka Pechová: Kvůli nemoci střev jsem plakala nad talířem jídla!

Video se připravuje ...
Herečka Katka Pechová: Kvůli nemoci střev jsem plakala nad talířem jídla! • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Ze sportovních aktivit mám v létě nejraději…

Pohyb a sport mě velmi baví, proto se snažím v létě trávit venku co nejvíc času. Mojí velkou vášní je golf a není nic hezčího než západ slunce na golfovém hřišti.

V létě nemám rád…

Asi nebudu výjimkou, když řeknu, že nepřízeň počasí. Ale někdy je fajn prostě jenom tak zůstat doma a být, koukat na televizi nebo hrát hry. Když nepřízeň počasí trvá delší dobu, tak už je to otrava.

Co pro mě znamená léto…

Svoboda, volnost, nadechnutí se. Celý rok trávím v divadle, proto léto bývá často zaslouženým odpočinkem. A samozřejmě se snažím nabrat síly na další sezonu.

Oblíbený drink a jídlo…

V poslední době jsem si hodně oblíbil takzvanou jižanskou večeři. Alespoň já tomu tak říkám, to znamená, že v létě miluju, když si můžu sednout, nalít si sklenku vychlazeného vína, dát si kvalitní prosciutto, sýr, rozpečené pečivo, a to vše samozřejmě s olivovým olejem.

Můj ideální letní večer…

Ten se asi přímo pojí s tématem jídla a pití, ale aby byl opravdu ideální, tak si ten letní večer nedokážu představit bez své ženy, přátel, rodiny a blízkých. Miluju společnost, rád trávím čas s dobrou partou lidí.

Během léta mě čeká…

Červenec budu primárně trávit se svojí ženou na dovolené. Jinak mě čeká spousta zájezdů a krásných koncertních představení, které obyčejně hrajeme v Divadle Broadway (Okno mé lásky, Troja nebo Kleopatra). Je to vždy velmi příjemná změna, když můžete odehrát představení venku pod širým nebem.

Když si vzpomenu na prázdniny v dětství, vybavím si…

Ohromně dlouhé dny. Vzpomínám si, že jsme nedělali nic jiného, než že jsme od rána do večera jezdili na kole – po vesnici, za vesnicí, na pole, k jezeru, vymýšleli různé bejkárny a maminky nás nemohly dostat domů.

Autor: Lucija Veselá