Pondělí 8. července 2024
Svátek slaví Nora, zítra Drahoslava
Oblačno, déšť 20°C

Půvabná Monika Bagárová slaví třicáté narozeniny. Co o jejím datu prozradí astrologie a numerologie?

5. července 2024 | 06:00

Kdo by to byl řekl, že půvabná zpěvačka Monika Bagárová, která zaujala diváky i porotu v pěvecké soutěži Česko Slovenská SuperStar v roce 2009, už slaví třicítku. Roky uplynuly jako voda a Monika má dnes také roztomilou čtyřletou dcerou Ruminku. Čím si Monika prošla za 15 let své hudební kariéry a co o její osobnosti a životě říkají hvězdy? Pojďme trochu prozkoumat datum narození populární a velice sympatické zpěvačky s krásným sametovým hlasem!

Krása, sametový hlas a elegantní vystupování

Monika Bagárová před 15 lety skončila na 5. místě v SuperStar, což není zanedbatelná pozice. Diváky i porotu okouzlila nejen svým sametovým hlasem a výrazným pěveckým talentem, ale také svou krásou a sympatickým vystupováním. Na první pohled působila jako dáma a hvězda. O dva roky později pak vydala své debutové album Shining s 11 soulovými hity, mezi nimi také písničkou z pohádky Čertova nevěsta. V témže roce pak získala titul Skokanka roku 2011 na udílení cen Český Slavík Mattoni. V roce 2012 dostala šanci také zahrát si ve filmu, a to ve vedlejší roli modelky ve filmu Jána Sebechlebského Definice lásky natočeného podle scénáře Michala Viewegha.

VIDEO: Bagárová skrývá bříško: Pravda o těhotenství s Leonem! 

Video se připravuje ...
Bagárová skrývá bříško: Pravda o těhotenství s Leonem! • VIDEO: Markéta Reinischová

V dalších letech pak zpěvačka Monika Bagárová natočila spoustu singlů a v roce 2018 se účastnila taneční soutěže Star Dance…když hvězdy tančí. O dva roky později zasedala v porotě pěvecké soutěže Česko Slovenská Superstar, v níž sama kdysi zpívala. A rok 2020 byl pro ni významný i v tom, že se jí narodila dcera Rumia, kterou má se zápasníkem MMA Machmudem Muradovem, s nímž se však o rok později rozešla.

Na prvním místě empatie, laskavost a rodina

Protože je Monika Bagárová narozená ve znamení Raka, rodina a děti jsou pro ni na úplně prvním místě na žebříčku všech hodnot, což nesčetněkrát dokázala tím, jak je vzornou, chápavou a milující matkou. O to více Monice musí chybět partner, který by pro ni byl skálou a pevnou náručí i oddaným otcem malé dcerky. Ženy Račice dokážou pro lásku, rodinu a děti obětovat vše, ale ne za každou cenu. Jsou hrdé a dominantní, znají svou hodnotu. Bývají to takové matky pluku, které starostlivě pečují o blaho všech okolo, mají vysokou míru empatie a sociálního cítění. Na první dojem z nich čiší laskavost, srdečnost, tolerance a porozumění.

Monice rozhodně výrazná emocionalita, vnímavost a ani pořádný temperament nechybí, je vášnivá, hrdá, ráda dobře vypadá a obklopuje se krásnými věcmi. Je ale také velmi pracovitá, houževnatá, ambiciózní, odvážná a zodpovědná. V horoskopu má skvělé předpoklady pro tanec, sport a umění. Monika má opravdu výrazný dar řeči a hlasu, kouzlo osobnosti a jistý půvab a roztomilost. Přes zdánlivou křehkost a ženskou v ní třímá neuvěřitelná síla a odolnost. Má silné mateřské pudy a určitě bude toužit i po dalších dětech.

Jací jsou lidé narození 5. dne v měsíci?

Jako člověk narozený 5. dne v měsíci má skvělé komunikační schopnosti a nadání na jazyky, přátelskou povahu, je otevřená, flexibilní a přizpůsobivá jakýmkoli podmínkám a dokáže plynule reagovat na změny. Miluje cestování, zábavu a umění, pětky také velice rády poznávají všechno nové a přijímají výzvy. Jsou rovněž velice spontánní, temperamentní, nezávislé, svobodomyslné, tolerantní a mají široký pohled na věc. Neváhají přijmout do svého života změny, nové informace a impulsy vedoucí k akci. Jsou činorodé, inteligentní, zvídavé a často mívají umělecký talent. Jejich slabinami je netrpělivost, nestálost nebo příliš impulzivní chování. Rozhodně si nenechají nic líbit a znají svou cenu.

Co znamená životní číslo 8?

Monika má životní číslo 8, které získáme součtem všech čísel celého jejího data narození. Osmičky jako životní číslo bývají lidé, kteří mají v životě buď velké štěstí, anebo velkou smůlu, podle toho, co si zaslouží. Jsou to výrazné osobnosti, silné individuality a lidé, kteří mají moc, vůli a sílu něco velkého v životě dokázat. Pokud ovšem nenechají sebou zametat a nedělají chyby a průšvihy, nezneužívají své dary a dokážou plně využít svůj potenciál. Jsou předurčení pro úspěch, slávu, bohatství, mohou mít velký talent. V opačném případě narážejí na nepřízeň osudu a karmické problémy, za něž si mohou nakonec sami. Jsou to ale lidé, kteří i kdyby se jim do cesty postavila jakákoli překážka, neúnavně dokážou všechno zvládnout a čelit i těm největším životním výzvám.

Autor: Taťána Kročková