Sobota 6. července 2024
Polojasno, bouřka 31°C

Adam Mišík (27) o dceři Kubelkové Natálii: Je to má osudová žena, beru to vážně!

4. července 2024 | 05:02

Iva Kubelková (47) byla ozdobou sobotní přehlídky Beaty Rajské na filmovém festivalu v Karlových Varech. Zatímco moderátorka si akci užívala s mladší dcerou Karolínou (15), partnerem Georgem Jiráskem a nastávajícím zetěm Adamem Mišíkem (27) v publiku, její starší dcera Natálie (19) zářila na mole.

Dcera Ivy Kubelkové Natálka spolu se zpěvákem Adamem Mišíkem tvoří pár už dva roky. Na přehlídce Beaty Rajské, která se nesla v duchu antiky, Mišík přiznal, že to s dcerou Kubelkové myslí opravdu vážně! „Už jí říkám ženo, beru to vážně. Je to má osudová žena,“ řekl s tím, že žádost o ruku ale zatím není na pořadu dne. „Tak já si myslím, že s takovými věcmi není kam spěchat. Nemyslím si, že by to mělo změnit to, jak se člověk ve vztahu k tomu druhému chová. Myslím si, že by se tak měl chovat celou dobu,“ dodal o jejich vztahu Mišík, který netrpělivě čekal, až Natálku uvidí na mole. „Je to teprve podruhé, co ji uvidím chodit po mole. Doposud nebyl čas, ale my se vzájemně podporujeme. Moje žena byla na mém koncertě v pátek a dnes jsem v hledišti já,“ řekl Blesku před začátkem show.

VIDEO: Aneta Vignerová a Petr Kolečko: Ve Varech nejsou ve varu!

Video se připravuje ...
Aneta Vignerová a Petr Kolečko: Ve Varech nejsou ve varu! • VIDEO: Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Kolaps v zákulisí

Všichni společně drželi modelce Natálii v publiku palce. Ta na mole předvedla hned dvoje šaty a jako vždy byla okouzlující. Nikdo ani v nejmenším netušil, čím si Natálka během přehlídky procházela. „Natálka bohužel ve velkých vedrech občas omdlévá, což se jí stalo i včera během přehlídky, kdy bylo v Tržní kolonádě neuvěřitelné dusno a horko. Omdlela po prvním, bílém modelu. Nejdřív trochu zvracela, pak omdlela, po pár minutách, kdy se o ni všichni v backstagi postarali a chtěli, aby už druhý, červený model nešla, řekla, že v žádném případě, že ty šaty jsou tak krásný, že je prostě musí předvést,“ vysvětlila na svých sociálních sítích Iva Kubelková.

„Dala si chvilku studený za krk, oblékla rudé šaty a vyrazila na molo. NIKDO z hostů vůbec nepoznal, co před pár minutama prožila. Jako máma jsem v první řadě ráda, že je v pořádku, a v druhé řadě smekám klobouk, vím, že vyrazit před lidi, když vám není dobře, není vůbec legrace, netušila jsem, že mám doma takovýho profíka,“ uvedla Kubelková s tím, že je na svou dceru velmi pyšná.

Věděli jste, že…

Adam Mišík je mladší syn hudebníka Vladimíra Mišíka? Už od dětství hraje ve filmech a televizních seriálech. V 7 letech poprvé účinkoval ve filmu Kráska v nesnázích režiséra Jana Hřebejka. Kromě herectví se věnuje i tanci. Od roku 2008 zpíval v rockové skupině The Colorblinds (dříve BEK), se kterou vystupoval např. na festivalech Rock for People či na velkém vzpomínkovém koncertu pro Václava Havla v pražské Lucerně. V červnu 2013 se vydal na sólovou dráhu a podepsal smlouvu na své první sólové album. Za něj a píseň Tvoje světy, které poprvé představil v talkshow 7 pádů Honzy Dědka, se v anketě Český slavík Mattoni 2013 stal objevem roku. Objevem roku se stal také v Hudebních cenách Óčka 2013 a na cenách Evropy 2 taktéž.

Autor: Monika Vráblíková