Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Nejkontroverznější účastnicí StarDance je Chili! Jak známá kuchařka zareagovala na drsné hejty?

17. dubna 2024 | 14:45

Jednou z účastnic další řady StarDance je známá kuchařka Chili Ta. Ovšem po zveřejnění jejího jména se na ni snesla obrovská vlna kritiky. Proč diváci s její účastí nesouhlasí? A jak na to exotická kráska zareagovala?

Poté, co byla zveřejněna pětice ženských VIP účastnic podzimní StarDance, ozvali se nespokojení diváci. A právě známá kuchařka Chili jim pořádně leží v žaludku. A to z toho důvodu, že se zúčastnila již několika reality show.

Po soutěži MasterChef totiž hned zkusila štěstí v SuperStar a pak šla do show Survivor, StarDance bude čtvrtý televizní pořad, ve kterém Chili zabojuje o vítězství.

VIDEO: Kajakář Vavřinec Hradilek: Co si myslí o konci Chlopčíka ve Stardance?

Video se připravuje ...
Kajakář Vavřinec Hradilek: Co si myslí o konci Chlopčíka ve Stardance? • VIDEO: Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Drsné hejty

„Profesionální vymetačka reality show Chili,“ uvádí jeden z diváků na Instagramu StarDance.

„Chili opravdu musí být všude. Za mě nesympatická osoba, která bez různých pořadů asi neumí žít a musí přijmout každou nabídku, aby byla vidět,“ přidává se další.

 „Ve StarDance hodně rozhodují hlasy od diváků, takže půjde brzo domů,“ doplňuje další divák.

Vtipná a rychlá reakce

Na nenávistné komentáře však velmi rychle zareagovala. Natočila krátké video, ve kterém se hejtrům vysmála. „Pamatuj na moudro našich dávných předků: Názory jsou jako řitní otvor. Každý má jeden. Některé smrdí méně, některé více. Nezáleží na tom, co říkají ostatní,“ říká ve videu, ve kterém si vtipně vybírá, jaké show by se mohla ještě zůčastnit. Video, ve kterém se vysmála hejtrům, pobavilo také řadu jejích sledujících. „Ten nadhled byste měla vyučovat! Slzím smíchy. Gratuluju k pozvání do SD,“ reagovala jí na video herečka Jitka Schneiderová, která si StarDance také prošla.

Autor: Monika Vráblíková, Martina Miláčková