Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Potvrzeno! Agáta Hanychová je oficiálně ve vztahu s otcem svého prvního dítěte. Proč se dali zase dohromady?

3. října 2023 | 18:25

Netrvalo to dlouho a je to tu. Provokatérka Agáta Hanychová je opět zadaná. A jedná se o staronovou lásku. Jejím současným partnerem není nikdo jiný než Miroslav Dopita, se kterým má Agáta syna Kryšpína. Svůj vztah dnes oba potvrdili v živém vysílání na sociálních sítích.

Přesně před měsícem se Agáta Hanychová vrátila sama ze Španělska, kde pobývala se svým – nyní již bývalým – partnerem Jaromírem Soukupem. V tu chvíli se začaly rojit informace, že se jejich vztah rozpadl. Trvalo to pouhých pár dnů a sama Agáta rozchod potvrdila na svém Instagramu: „Je něco, co vám jako své instarodině dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsme se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu. Ani pro jednoho z nás to není lehké, prosíme o respektování tohoto pro nás oba nelehkého období. Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózi.“

VIDEO: SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být naoko, ale pak jsme se do sebe zabouchli...

Video se připravuje ...
SÁMER ISSA: Náš vztah s Agátou měl být na oko, ale pak jsme se do sebe zabouchli • VIDEO: Prostě fenomén!

Uběhly 4 týdny a Agáta je znovu zadaná. Již několik týdnů s ní a jejími dětmi bydlí otec Kryšpína – Miroslav Dopita. Pár o vztahu mlžil a oba tvrdili, že Mirek je u rodiny jen proto, že se rozvádí a chce trávit více času se synem.

Nyní šli s pravdou ven. Jsou do sebe zamilovaní. Jak se svěřili svým fanouškům, vztah dlouho promýšleli, ale nakonec si řekli, že se oba v životě už hodně posunuli a doufají, že tentokrát to bude již napořád. 

No, my samozřejmě páru gratulujeme a přejeme jim jen to dobré. Ale jak známe Agátu, za několik měsíců může být vše zase jinak…

Autor: red