Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Konec vztahu Agáty Hanychové a Jaromíra Soukupa! První vyjádření o rozchodu

3. září 2023 | 08:44

To, o čem se dlouho spekulovalo, se stalo skutečností. Agáta Hanychová a Jaromír Soukup již netvoří pár. Po roce a půl je jejich vztah definitivně u konce. Dnes ráno se k tomu poprvé vyjádřila sama Agáta na svých sociálních sítích. Co se stalo? A jak probíhal rozchod?

„Je něco, co vám jako své instarodině dlužím říct jako první. Náš vztah s Jaromírem je minulostí. Naše cesty se rozdělily a kráčíme si zase každý svou vlastní. Bolí to. Není pro mě lehké o tom mluvit, psát tyto řádky a přiznat si, že jako pár spolu nepůjdeme dál. Rozešli jsme se jako přátelé, rozumní lidé, kteří došli k závěru, že k sobě nepatří. To, na čem nám oběma nejvíc záleží, je a vždycky bude naše dcera Rozárka. Beru to jako životní prohru, na které neseme vinu oba dva. Moc vás prosím, berte to jako mé jediné vyjádření k rozchodu. Ani pro jednoho z nás to není lehké, prosíme o respektování tohoto pro nás oba nelehkého období. Jaromíre, tobě děkuju za rok a půl krásného vztahu a za naši nádhernou dceru. Vždycky budeš součástí mého života, jen už ne jako partner, ale jako skvělý táta naší Rózi.“

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup se dali dohromady na jaře loňského roku a jejich vztah byl veřejnosti dlouho trnem v oku. Mnozí ho považovali za mediální tah, padaly dokonce názory, že jde o další povedený vtípek producenta Kazmy. Oba zamilovaní však zásobovali sociální sítě romantickými fotkami z výletů a dovolených a brzy šokovali oznámením, že je na cestě potomek.

VIDEO: Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost.

Video se připravuje ...
Agáta Hanychová: Když je žena rok po porodu tlustá, tak je to jen její lenost

Dcera Rozárka se narodila 28. dubna 2023 a Agáta si Jaromíra Soukupa v roli otce nemohla vynachválit. „Jaromír Soukup přebaluje. Jaromír Soukup mě pouští na nákup, hlídá miminko, takže je neskutečný otec, protože spousta mužů se bojí péče o takto malé miminko. Jaromír se absolutně nebojí,“ prozradila Hanychová v rozhovoru pro iDNES.cz

Jaromír Soukup má z předchozích vztahů dvě děti, stejně jako Agáta Hanychová. Ta má syna Kryšpína s bývalým partnerem Mirkem Dopitou a dceru Miu s hercem Jakubem Prachařem, kterého si dokonce vzala. Jejich rozchod byl poměrně bouřlivý a Agáta ihned po rozvodu prošla několika krátkými vztahy, než se dala dohromady se Soukupem. I tato láska je však dnes již minulostí.

Co o vztahu před rokem a půl říkaly hvězdy? Co se naplnilo? Čtěte zde:

Autor: Martina Miláčková, Marta Pušová