Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Influencerka MamaDomisha ulovila partnera Erika Meldika mrknutím oka. Co dalšího prozradila v podcastu Holky na víně?

Video se připravuje ...
Holky na víně - Dominika Šťovíčková @MamaDomisha
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
4. května 2023 | 05:00

Do nového lifestylového podcastu Holky na víně přijala pozvání influencerka a podnikatelka Dominika Šťovíčková. Jak vzpomíná na své začátky na YouTube? Litovala někdy, že začala svůj život ukazovat veřejně? A za co nejvíce obdivuje svého partnera Erika Meldika? Podívejte se na video.

Dominika Šťovíčková je nejen youtuberka a úspěšná podnikatelka. Je to v neposlední řadě maminka syna Anakina a dcery Málinky. Společně s partnerem Erikem aktuálně hledají ve španělské Marbelle místo pro svůj vysněný život u moře. Přestože my jsme se s ní setkali těsně před jejich odjezdem, kdy byl celý plán přísně tajný, už tenkrát nám prozradila, že sice neví, kde se vidí za deset let, ale ví určitě, že budou s rodinou žít u moře. “Protože už teď k tomu podnikáme určité kroky, tak věřím, že za těch deset let tam budeme. Sice nevím, jestli natrvalo, protože nám do toho hází klacky pod nohy povinná školní docházka. To se teď bude muset rozseknout.”

Holky na víně jsou i na YouTube a Spotify! Nezapomeňte je sledovat! Už nyní vám můžeme prozradit, že vás čekají skvělí hosté!

 

 

 

Autor: TeSim, Martina Miláčková