Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak se udržují fit? Co pro svou postavu dělají Jennifer Aniston, Lucie Borhyová a další slavné krásky?

25. července 2022 | 06:00

Aby se mohly projít po červeném koberci v nádherné róbě, musí propotit několik triček. Aby jim to zkrátka slušelo, chce to práci i na fyzičce.

Léto vybízí k tomu protáhnout tělo a užívat si pohybu. Nechte se inspirovat známými osobnostmi, kterým sportování není cizí.

COURTENEY COX (58)

Milovnice tenisu a jeho aktivní provozovatelka musí občas vyběhnout i dál než jen na kurt. V kondici se herečka a bývalá Monika z Přátel udržuje ráda, kromě tenisu a běhání i třeba boxem. A možná i proto, že stejně jako Monika strašně ráda (a dobře) vaří.

J.Lo (52)

Zpěvačka a herečka vypadá skvěleji než kdy předtím, a pokud vás zajímá, co za tím je, vězte, že Marry Me maká často v posilovně. David Kirsch, jeden z bývalých osobních trenérů J.Lo o ní prozrazuje: „Do jejích tréninků mícháme kardio, plyometrii, celé tělo, střed a spodní část těla – jsou to velmi, velmi intenzivní lekce a ona to bere velice vážně, což je pro někoho, jako jsem já, vzrušující. Řeknu jí: „Uděláme to“ a ona jako „skvělé!“

Slavné padesátnice v plavkách, které vypadají naprosto perfektně >>>

Video se připravuje ...
Slavné padesátnice v plavkách, které vypadají naprosto perfektně • VIDEO: Videohub

Veronika Žilková (60)

Na karlovarském festivalu oslnila skvělou postavou. Tu nemá jen ze smutku z rozchodu s manželem Martinem Stropnickým, ale také z téměř každodenního – jak sama říká – cvičeníčka. Její pohybová videa můžete vidět na sítích a třeba se k ní přidat. Nebudete k tomu potřebovat nic, co doma nenajdete – ať je to židle, tyč, ale hlavně vlastní tělo. Cvičení si neodpustí ani na dovolené.

Lucie Borhyová (44)

Odpůrce diet se pyšní křivkami, které jí mohou závidět i dvacítky. Její plavkové fotky jsou každým rokem očekávané, takže ani letos s nimi neotálela. V kondici ji drží hlavně obě děti, s nimiž je v pohybu často – ať na bruslích, nebo na kolech.

Caleste Barber (40)

Australská komička Celeste Barber je fenomén sítí. Sleduje ji přes devět milionů po celém světě, protože si vtipným způsobem utahuje z celebrit. Fotí se i natáčí video jako ony, jen s tím rozdílem, že u toho brečíte smíchy. Za svou kariéru se z baculaté ženy ale propracovala k mnohem jemnějším křivkám, třeba i proto, že neodolá žádnému sportu, včetně výuky surfování.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

Autor: bla