Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

VIP babyboom: Kdo se letos dočká potomka?

3. července 2022 | 06:00

Před pár dny se světem podělily dvě české celebrity o radostnou novinu, že čekají přírůstek do rodiny. A oboje proběhlo poměrně netradičně. Kdo další z řad českých celebrit se stane již brzy rodičem?

Moderátorka Eva Perkausová (28) oznámila své těhotenství krásnou fotkou z exotický Seychel. Své první dítě čeká se svým manželem Ivanem Heckem. S tím měla svatbu letos v lednu na Mauriciu. Manželé si své soukromí poměrně hlídají a nejen, že utajili do poslední chvíle svatbu, ale těhotenství se Evě podařilo dlouho skrývat. Krásná moderátorka je totiž již v 5. měsíci.

Video se připravuje ...
Jitka Boho pro časopis Maminka: Rozhovor • VIDEO: Videohub

Fakt, že se oblíbený herec a moderátor Vojta Kotek (34) stane tatínkem, tak nějak prasklo na jeho utajované svatbě, kde se jeho, nyní již manželka Radana, ukázala s rostoucím bříškem. Stejně jako Eva Perkausová, i Vojta si své soukromí střeží. Svatba se mu podařila téměř do poslední chvíle utajit a o těhotenství jeho ženy neměl nikdo ani zdání.

A kdo další letos čeká přírustek do rodiny? Eva Burešová (28) to má tzv. už za pár. Své druhé miminko čeká se známým kuchařem Přemkem Forejtem. I ona oznámila šťastnou novinu originálně a to přímo na jevišti show Tvoje tvář má známý hlas. Bylo to úplně ve stylu Beyoncé. Ta si na závěr vystoupení v roce 2011 rozepla sako a pohladila si rostoucí bříško. A fanoušci šíleli!

Již dvojnásobnou maminkou se letos stane i Jitka Boho (30). Ta je nyní ve 26. týdnu a zda čeká chlapečka či holčičku zatím neprozradila. Na to, zda bude mít její dcera Rosálie (6) bratříčka či sestřičku, si zatím musíme počkat.

Své první dítě čeká také slovenská herečka Táňa Pauhofová (38). Zatímco kráska o požehnaném stavu mlčí, její manžel, hudební skladatel a producent Jonatán Pastirčák (28) to prozradil před více jak měsícem.

Podle zdrojů blesk.cz a super.cz je těhotná i herečka Petra Nesvačilová (36). Ta si své tajemství zajisté chtěla ještě nějakou dobu nechat pro sebe, ale její kolegyně byla o dost sdílnější, která její těhotenství potvrdila. V nádherné žluté róbě s halter neck výstřihem a mašlí kolem krku, kterou vynesla na zahájení filmového festivalu v Karlových Varech, by se jí to zajisté povedlo. Střih byl totiž opravdu volný, ve kterém by své tajemství měla plně pod kontrolou. Nádhernou róbu z dílny Tatiany Kovaříkové doplnila šperky ALO diamonds v hodnotě 2,5 milionů korun. Půvabná herečka tak na oslavném rudém běhounu doslova zářila.

Jak to nastávajícím maminkám (a tatínkům) sluší, se podívejte do naší galerie:

Autor: REDAKCE