Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Celebrity na síti: Zásnubní fotka Meghan a prince Harryho a natáčení Mamma Mia 2

23. prosince 2017 | 06:00

Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co přinesl předvánoční týden?

Co je u celebrit nového? Nové vlasy, těhotenství i nový film. Martha Issová (36) se ukázala už s pěkným bříškem. S manželem – režisérem Davidem Ondříčkem (48) – už má pětiletou Františku. Rodina se rozroste i modelce Candice Swanepoel (29), která je také podruhé těhotná. Synovi Anacãovi je přitom teprve čtrnáct měsíců.

Candice byla součástí armády andílků na poslední přehlídce Victoria´s Secret v Šanghaji, která proběhla koncem listopadu, a těhotenství na ní nebylo vůbec vidět! 

Podívejte se na rozhovor s Marthou Issovou o jejím druhém těhotenství:

Video se připravuje ...
Martha Issová: Druhé těhotenství mi hrozně rychle utíká • VIDEO: Adam Balažovič/bpž

Princ Harry (33) a Meghan Markle (36) poslali do světa prostřednictvím Instagramu své první zásnubní fotky. Tak moc jim to spolu sluší! Svatba je naplánována na 19. května příštího roku. 

Předvánoční čas je pro Moniku Absolonovou (41) opět náročný. Peče totiž vánočky v hojném počtu pro své slavné kolegy a přátele. Tentokrát jich bude osmnáct a na svůj Instagram přidala recept. Daniela Peštová (47) bude, jak to tak vypadá, trávit Vánoce v teple. Na sociální sítě přidala sexy fotky v plavkách, v nichž se pochlubila výstavní postavou.

Pokud jste si zamilovali romantickou komedii Mamma Mia z roku 2008, potěší vás určitě to, že se v létě dočkáme pokračování. Děj se bude točit okolo těhotenství Sophie, kterou hraje Amanda Seyfried (32), a budeme se vracet i do minulosti, když byla Donna – Meryl Streep (68) – mladá. V pokračování si zahrají ti stejní herci, i Pierce Brosnan (64), který si zase zazpívá. Amanda Seyfried přidala na svůj profil video z natáčení: 

Video se připravuje ...
Sestřih z natáčení druhého dílu Mamma Mia • VIDEO: instagram.com

Autor: Lucie Houdková