Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Rozvody politiků: Sobotka je další v řadě. Komu to taky nevyšlo?

9. června 2017 | 08:00

Bohuslav Sobotka a jeho žena Olga oznámili, že spolu po čtrnácti letech přestávají žít. Zařadil se tak po bok politiků, kterým to v soukromí nevyšlo. Pamatujete si na další vztahové kauzy, které plnily titulky?

Láska, nebo kariéra? U některých politiků funguje obojí, u některých vztah pod tíhou pracovního vytížení a mediálního tlaku zkrachuje. Premiér Bohuslav Sobotka (45) si prožil krušné období nejen v pracovním životě, ale také v soukromí. Včera se svou ženou Olgou (35) vydal prohlášení, že jejich manželství je v krizi.

"Po vzájemné dohodě oznamujeme, že budeme v následujících týdnech hledat jiné uspořádání našeho rodinného života," stojí v prohlášení. Důvod? Na vině je dlouhodobý tlak na premiéra, kterému jsou vystaveni i jeho nejbližší. Také se nechali slyšet, že za jejich rozchodem nestojí žádná jiná osoba. Prioritou jsou pro ně jejich dvě děti, a budou se tedy snažit situaci vyřešit tak, aby hlavně vyhovovala jejich dětem.  

Není jediný

Letos v únoru krachlo Jiřímu Paroubkovi už druhé manželství. V roce 2007 si jen dva měsíce po rozvodu s první manželkou Zuzanou vzal o dvacet jedna let mladší Petru, která se proslavila výrokem o "sexy mozku" svého manžela.

Není to tak dávno, co médii probíhala kauza Nagyová. V roce 2013 se expremiér Petr Nečas vzdal svého postu, rozvedl se a ještě ten samý rok uzavřel sňatek s Janou Nagyovou. Neštěstí v lásce se nevyhnulo ani expremiérovi Mirku Topolánkovi nebo ministrům Bendlovi či Kocábovi. Více ve fotogalerii!

Video se připravuje ...
Zlata Adamovská: Proč nikdy nechtěla za manžela herce a proč si nakonec jednoho vzala

 

Autor: luh